Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedno pitanje, nakon svih ovih desavanja i ubistava nase omladine, sta cemo dalje!? Srbija se digla na noge zbog masakra koji se desio....nama mafija ubija djecu vec 30 godina i nista nismo poduzeli....vlast ne zeli da kazni drzavnu mafiju cija se djeca sile po ulicama...narod ako se ne digne, nema nista, sutra ce se isto desiti....zar nam je zaista sve jedno za nase djecu?????
Šta ba ti palamudiš, do jučer si sa onom gadurom kafe ispijala, o čemu ba pričaš????nekim vrijednostima, šta valja, šta ne? Šta je sa malom Džanom???, ah zaboravih, to su ti uvažene kolege pa nečemo o tome.
jedna pijana i bahata seljačina bez vozačke dozvole ubije dvije mlade doktorice.... i šta sada... šta naše društvo čeka i šta još treba da se desi... nevjerovatno..
Prof. dr. Almira Hadzovic je bila dekan Medicinskog fakulteta u Sarajevu kada je 2016. god dr. Sebija kao jedini kandidat bila izabrana za direktora UKCS-a. Prof dr. Almira Hadzovic je bila jedna od prvih potpuno nevinih zrtava dr. Sebije. Naravno, dr. Sebija se danas nije pojavila na Marin Dvoru, vec je sve gledala iz svoje vile sa Poljinama.
Sta cu ja onda? Da dodjem i ubijem oca od tog sto je ubio moje djete?? Pitam vas kojima je sad 25-35god kakvi ste ljudi? Mjenjate li ovaj sistem na bolje?? Slabo nesto. Da li vam je zivot samo tike toke i Instagram?? SRAMOTA!!!
Svako nek krene da mete pred svojim vratima i posveti se djeci kako Bog zapovjeda sve do tad smo jama. Ja znam kako sam odgojen i kako svoju odgajam ali sta mi vrijedi u ovoj drzavi u ovom gradu ako se stvari tj mi ne promjenimo. Treba isto ovako da ga zgaze na ulici jel?
Ne treba sve i svakog stavljati u isti kos. Ima dobrih a i losih politicara policajaca sudija medicinskog kadra itd ali brate vise vagaju ovi losi. Generalno mi u Sarajevu smo vecinom pa haman "svi" bahati svi smo pametni svi zurimo sve nam smeta. Ne valja nam ovo onaj i ovaj, i sve dok se ne desi problem. E onda kuku majko. Ja i?? Radimo li svi svoj posao posteno i korektno??
Koliko godina dobi ono govedo od spahovica sto udari tanovica na drveniji.Nije jos nista dobio eno ga na tik-toku sa babom u restoranu bosna.
I nista se promijeniti nece, do sljedeće tragedije onda opet malo medijske buke i opet nista, otisle dvije mlade liječnice toliko potrebne drustvu, ostalo govedo koje nikome nije potrebno. Govedo sasjeci motornom pilom i nahraniti divlje zivotinje, to bi bilo jedino korisno od goveda.
Jel profesorica Sebija šetala........