Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ambasador BIH u svijetu ispred svoje profesije ..
Apsolutno neprihvatljivo reći da je mjerilo zahtjevnosti studija broj studenata koji ponavljaju godinu. To mnogo više govori o nefunkcionalnosti institucije i nekvaliteti i organizaciji nastave i sposobnosti nastavnom kadra.
Vraćen iz Amerike!
Sve super, ali zbog rečenica poput "Studij još uvijek traje pet godina, dok je u svijetu šest, a prema posljednjim statistikama od trenutnih 250 redovnih studenata ima 130 ponavljača, što dovoljno govori o zahtjevnosti studija. " se vani zove etička komisija.
Pozivaš se na Forbes, pa što nisi doktorirao na nekom preststižnom američkom univerzitetu?
Rijetko normalan i stručan čovjek. A voli i kafanu.
@Otpor stručnjak, na čemu je doktorirao? Pa svaki se pametan stidi teme na kojoj je doktorirao. Uostalom, tema nije prihvaćena u Americi, pa mu sugerisano da to uradi u Bih, a mentor, posebna priča....
moj Nihade... ovdje je domet veterinara da oplodi kravu i naredi klanje stada ovaca rad' bruceluloze... ovdje su strucnjaci zajljuciki da je konj izvrsio samoubistvo