Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Entiteti su zamišljeni u Dejtonu,kao prelazno rješenje...mora se mijenjati nakaradni diskriminacijski dejtonski ustav...Bosanci ne smiju biti manjina u Bosni...
@gooUser1587738186 vi bosacni ste ustvari srbi i hrvati zelite promovisati naciju bosance jer znate da ce samo bosnjaci pasti na tu foru
Političari su uspjeli ubijediti narod da je ovaj preskupi ustav jedina opcija za BiH a sve u svrhu uhljebljavanja članova stranaka. Nama je potreban ustav bez entiteta, kantona, dvjestotinjak ministara i 14 parlamenata koji troše stotine miliona € godišnje, taj novac bi bio od krucijalnog značaja za Bh ekonomiju a ide u džepove par hiljada nepotrebnih uhljeba. BiH na administraciju troši polovicu bruto godišnjeg proizvoda, dok je u normalnim zemljama ta potrošnja oko 10%.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cime su to muslimani pokazali da zele suzivot sa ostalim, pokusali zabraniti srpsku novu godinu, ukinuti sve sto asocira na srbe, biraju drugima predstavnike i mrze sve sto nije glupo ko oni... i onda kaze nas koce, koci li vas bakir, koci li vas sebija koci li vas fikret...
Ljudi moji kako ne shvatate da smo mi ovdje u Bosni a i na Balkanu samo kolateral velikih sila a čiji posao je de se glođe svo vrijeme izmeđusebe, ostane nerazvijen i uvozi proizvode i usluge koje sam i nerazvijen mora da nabavlja izvana. Pored toga što smo nebitni i mali. Klintoni Bajdeni dolaze i prolaze a na kraju mi ostanemo sami sa sobom.
Loša politika, pokvareni ljudi, lopovluk i seljakluk, loš mentalitet, daj samo meni druge ko j i tako to, pa tek onda je dejton problem.. Naravno da dejton vise ne funkcionise, treba ukinuti entitete i kantone ali i rijesiti problem sa politicarima koji gledaju samo sebe i uzimaju koliko im treba, a to sve gradjani namiruju, ko razumije shvatit ce.
ajte ovako vi lansirajte nuklerane bojeve glave na balkan i riješite se jednog problema manje.
sta ste se nalozili bolje vam je da ne slusate amere i eu napravice kamp za izbjeglice od bih kad se rijese srba i hrvata
Evo opet 6. flote u Jadranu, tj. evo novih obmana. Bez saglasnosti tri strane nema promjena Ustava. Pogotovo danas. Kada su u onim odnosima 1995., sa slabom Rusijom, jakom Amerikom, Srbi uspjeli dobiti pola BiH sa nazivom RS, ne vidim nikakvu mogućnost da sada popuste. Daj Bože da se varam, ali može biti nekih sitnih promjena. RS ostaje, a to znači da će i SDA vječito zavaravati glasače pričom o nestanku RS-a.
021415465421 ne puca se iz praze puske, vi ste zaboravili kako Ameri bombarduju.
Građanski koncept nije pošao za rukom ni Jugoslaviji,neće ni BiH,zar mislite da bi Bogić Bogićević,koji se usprotivio predstavnicima svog naroda koji su htjeli prevlast u Jigoslavij,pristao biti klaun lažnog građanstva u Sarajevu,hajte molim vas,što bi reko Sejdo.
@021415465421 ... a vidiš li ti svoj poDpis, znaš li se uopće poDapisat
Mozda bude i rata, jer jedino Trump nije vodio ratove, a svi ostali jesu.
Alija i IZDAJA..sjeme mu se IZDAJNICKO zatrlo...
Opet nam uvode demokratiju, dokle.
Nikad nije smjelo biti potpisano nesto sto se zove RS
Ko nije za Bosnu i Hercegovinu neka se seli iz nje odmah! Bosna pripada Bosancima i Hercegovcima. SMRT FASIZMU - SLOBODA NARODU!
@CK-KPJ Bosanaca i Hercegovaca,prema zadnjem popisu ima manje od jedan posto.
RS je problem