Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Srbija Pa konju jedan Srbije vise ne smije da brani ni svoju grudu.
Bosni se broje posljednje godine. Cudno je kako glupa inteligencija u Federiaciji, HB i RS ne vidi da su karte poslagane. Dodik se uklanja i zivot tri naroda poslije toga se pokazuje kao nemoguc. Mufljuzi kako ne shvatate u koju ste igru sa ovolikom halabukom usli. Hajde, da se i to zavrsi pa da idemo na cevape.
Ma je*o ti pas mater i tebi i srbiji! Srbija je zadnja rupa na svirali a prva u svijetu po agresiju i genocidu na Evropsku priznatu nezavisnu drzavu BiH!
Srbija se nece mesati ako bude sve mirno i nikom nepadne na pamet da dira u RS u protivnom mnogo srece nove generacije specijalnih jedinica i raznih dobrovoljaca bi rado upoznale bosnu
sam govori da se vanjske sile ne mijesaju interesantno ko si to ti Radojcicu neka unutrasnja sila u BIH .konju gledaj da ti Vojvodina i Sandjak jos ne odu a za BIH se nebrini ima ko za nju da brine.dodika mozes jos malo i podrzat kod sebe na Dedinju je u BIH je vise dosadio i Bogu i narodu.
Bosna vec dugo nije suverena drzava,vec je pod okupacijom USA-a i EU. Njihovi politicari se tu ponasaju bahato i primitvno, sto u vlastitim kucama (drzavama) ne bi mogli ni pomisliti. Bosna im sluzi za isfuraavnje vlastitih frustracija i \"kreativnosti\" na sve moguce nacine. Pa sta bude da bude, oni sami nikakve konzekvence nece imati.Vec ce po starom sve pripisati zaostalosti i primitivnosti bosankih naroda. Da li ce noramalni zivot tu zazivjeti, bitno je da stranci \"rade na tome\". A to sto se drzava mora privatizirati i to uglavnom strancima, to je vec uradeno u velikoj mjeri. Jadna je ova drzava dok je drugi sudbinu kroje... Sve te drzave vec dugo pomazu i Arici i Bliskom istoku, ali od vece bijede nikakve druge promjene tamo nije za vidjeti....