Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pompezno im ga zacera buraz
@NuklearnaSlina PA NIJE BUDALA, DA ONDA BROJNI BOSNJANI GLASAJU ZA PROTIVNIKA. NIJE BUDALA. TRUMPIU SU SAD VAZNIJI GLASOVI OD PRODAJE PAR LOVACA, POGOTOVO KAD I TU KUPOVINU AMERI MORAJU KREDITIRATI JER JE HRVATSKA SVORC, A POGOTOVO CE SLJEDECE GODINE BITI SVORC JER SLJEDECE GODINE, NECE IMATI TURIZMA NISTA!
Ako su negdje i Srbi i Hrvati ravnopravni onda je to u BiH. Puno ravnopraviji nego nasi u njihovim banana republikama.
"gospodin" Jović ima razlog i nalog da ovo piše šta piše,ali isto tako jasno stoji u govoru gospodina Pompea da će se jače uključiti u procese u Bih te u probleme sa položajem biH Hrvata,onaj tko to nije prenio na ovaj nači zavarava cijelokupnu BiH javnost,ali isto tako tu ne vidim ništa sporno i pogubno za BiH,čak šta više vidim mogući napredak u demokratizaciji BiH,...
Dejan Jović je dokaz koliko je Hrvatska demokratska država. Srbin koji mrzi sve što počinje na H, više vremena provodi u srbiji nego u HR i neometamo predaje na fakultetu ( mogu misliti kako). I sad vi njega citirate. Likepo, lijepo.
Ma zivio KOMSIC 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Hrvatska nikako da se okane uzp politike.
@SpoonerIsBack2 Jučer je bila obljetnica poznate rečenice: "Ovo nije naš rat"
hrvati i sad njeguju fašističke vrijednosti....kakva bi po Milanoviću bila prava BiH...ona u kojoj bi bio treći isključivo hrvatski entitet sa fašističkim vrijednostima i fašistoidnim nakanama spram druga dva naroda....e neće moći...dok god hrvati vodili ovakvu politiku mi Bošnjaci ćemo im birati predstavnike ne samo u Predsjedništvo BiH, već i za ostale nivoe vlasti...hrvati hoće da tamo gdje su većina bude samo hrvatsko, a gdje su manjina da bude i hrvatsko....
Pronašli na klixu uglednog profesoraJovića,bitan je kao i Mesić,baš kao što je Slobodnoj Bosni ugledni novinar Drago Pilsel,jeftina politika male čaršije!
UZP se nastavlja pojačano.EU fnkcioniše na građanskim pravima a Hrvatska koja je dio toga pokušava rušiti taj koncept na BiH da bi zaštitila politiku kojoj je dokazan UZP .Njofra samo nije osuđen jer je umro.
inšallah biće gradjanska i biće bolja i jača od vaše
Ne znam da li je neko uspio da Pompea obavijesti šta su gradzani BiH propatili počevši od Hrvatske agresije na ovu zemlju sto je nastavljeno i nakon Dejtona svim sredstvima u Kontinuitetu od Kolinde do još gorih kao Milanović
Dejan Jović ugledni profesor?! Smiješni stu u tom bacanju raju priča koje jedva čekaju čuti.
Ameri su shvtili da su zajebali stvar
Milanović Zoran je trenutno političar koji svojom bahatošću najviše podsjeća na Miloševića...Hrvati se ponašaju kao Srbi u Jugi- misle da su jaki jer su u EU i da mogu da rade šta hoće...Zato će i završiti kao Srbi u SAO Krajini
Ovi o svemu i svačemu a o aferi Janaf ni mukajt. A izgleda da su svi nešto ušićarili od pozicije do opozicije 😂😆
Šta manjka hrtvatima u BiH?
Može se pisati svašta ali oni vide Hrvate kao saveznike a ne Bošnjake i Srbe. Možda zato i dolazi ta druga bezcarinska unija, mini šengen.