Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti kod bosnje opreme ... I kazete da se ne spremate za rat !!!
Bravo za tradicionalnu manifestaciju odbrana BiH IGMAN koja čuva sjećanje na najbolje sinove BiH i epsku odbranu zemlje i naroda od genocidnog i UZP agresora.
@coralbio ...pitanje je ko je obuko djecu od 15 godina u uniforme....ko im je kupio uniforme i koji je cilj svega....gdje vjezbaju i sta vjezbaju....svi se sjecamo da je kavazovic izdao hudbu da bosnajci kupe uniforme,cizme,ranac i satorsko krilo...a onda kad rs kupuje despote i helikoptere onda zapjene na usta...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve dok političari primaju iznad 3000 KM, a oni koji su branili BiH ispod 500 KM, nema u Bosni bolje budućnosti.
ABIH & HOS 💪👊
I Omer Lavić, još jedan Omer i Zahir da pedstavljaju Bjelimiće. Bruka i sramota.
Koje pare opraše...... Ovi su pucali samo kada su feštali.
Ne znam ko bi me mogao natjerati da ponovo obucem nekakvu uniformu i da ucestvujem u ovakvim manifestacijama. SDA je izdala sve ove ljude o kojima sad kao fino govore...
SDOOOO DEMOOOKROTIJOOO SDOOO NIKO NIJEĆ POBIJEDITI NOOOOS
Na ovaj tihi rat je Predsjedavajući mislio ili?
Cak ste i djecu obukli u vojne uniforme, pa se onda cudite sto kolinda govori ono sto govori a kao slag na torti dodje „vjerski program“ + bjele zastave kao kod al-qaide!
sto se ovako ne okupite u jesen i proljece i posumite taj igman, pusti se nosanja i mahanja zastavama, uradite nesto korisno, rat je daleko iza nas
Bas se vidi da se sda zalaze za gradjansku drzavu😂
ove bosnje i poraze slave haha, koji mazohisti
Šatoraši kao u hrvatkoj ,bit ćemo robovi ovih oslobodilaca i njihove djece.Svaki je sebi izgonjao penziju a vidim već spominju nasljednike tako da u budučnosti je moguće da će i oni privilegirani raznim dodacima.Jadni mi sa oslobodiocima stavrno šta bi tek bilo da se je nešto oslobodilo.
Zalosno djeci oblaciti uniforme. Da su to drugi uradilu bilo bi da obucavaju djecu za rat, aki ovako. Cast ljudima koji su fakat bili na ratistima, ali djeci ounit glave? I onda ovoliki nacionalizam. Ovdje je onaj hinjski nacionalizam, minsmo za sazivot ako igrate po nasim pravilima. Zalosno je sto su djeca rodjena poslje rata, pa cak i iza 2000 g pini nacionalizma i mrznje. Ali eto ispravno je djeci uniforme oblaciti, inspiracija prava za ostale narode.
Sramota me istinski svih boraca pravoslavaca i katolika. Sramota me zlatnih ljiljana poput majora Mihajla Petrovića I slavnih boraca Predraga Vukosava, Čedomira Domuza, Gorana Stošića, Nenada Milojevića, Jovana Divjaka, heroje Prve slavne pravoslavne. Sramota me primitivizma I odnosa prema patriotama. Iskreno izvinjenje, ovi jednostavno nerazumiju svoj primitivizam.
Klasika manekenke u prve redove a guzonje u druge...a kad se zarati sirotinju pokupi vojnom policijom i šalji na prvu liniju.
Nikad više 1992 godina , drage komšije srbi i hrvati, nikad više !