{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Debatujte i zaradite mjesečni džeparac

27.5.2013. u 15:35
0
4
Debatujte i zaradite mjesečni džeparac
0
Debatujte i zaradite mjesečni džeparac
Nakon što su Centar za kulturu dijaloga i Studomat.ba uspostavili partnersku saradnju i pokrenuli prvi prostor za internet debatovanje u BiH – Debatologiju, mladi ljudi iz BiH, ali i zemalja regiona su dobili priliku da na jednom mjestu prezentuju različite stavove o aktuelnim društvenim pitanjima.
Najbolji debatant na kraju mjeseca dobijao je certifikat i nagradnu knjigu, a kako se projekt pokazao vrlo uspješnim, za bolju motivaciju studenata koji prate Debatologiju omogućena je i mjesečna simbolična nagrada u iznosu od 50 KM.

"Za sve debatante koji dolaze iz zemalja regiona ovaj iznos će biti pretvoren u važeću valutu u njihovoj zemlji. Debatologija će sa svakim mjesečnim pobjednikom dogovoriti najpogodniji način na koji će nagrada biti isplaćena, kako bi osigurali kvalitet i efikasnost. Kao i do sada, svi lični podaci će moderatorima biti dostavljeni anonimno, pa pobjednici ne moraju brinuti o sigurnosti njihovih podataka", poručuju pokretači Debatologije.

"Iskoristite priliku da naučite nešto novo, usavršite postojeća znanja, naučite kako se nositi sa različitim mišljenjima, sklopite nova prijateljstva i za vaš trud osvojite priznat certifikat i simboličnu novčanu nagradu. Cilj nam je nagraditi najbolje i dati vam još jedan razlog zašto da budete dio najveće internet debatne zajednice u regionu – Debatologije. Svakog ponedjeljka Debatologija vam predstavlja tri nove i aktuelne teze za debatovanje i proglašava pobjednika za prethodnu sedmicu. Debatant sa najviše pobjeda u jednom mjesecu – osvaja titulu najboljeg internet debatanta, ali i nagrade", istaknuto je u pozivu studentima.

Pogledajte šta vam je Debatologija pripremila ovog ponedjeljka na http://studomat.ba/debatologija-teme/.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: