Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su Srbi izginuli na Kosovu a znamo da jesu i onda je Turska zauzela srbiju-znamo da jeste, ko se onda potrudio da podmladi srbiju ako su srbi izginuli u boju na Kosovskom polju?? A: Turci B: Albanci C: Bugari D: Cigani
Rijetko pametan čovjek ovaj Ahmo. Kako on zna koji je naš problem - VM. Evo da i mi Turskoj malo pomognemo: Kurdsku samoupravu formirati što prije
koji je od ove dvojice turcin? oba su ista ko da ih je ista mati okotila.
Mi Srbi smo krvolocne horde primitivnih ub.ica i sile.dzija a sto se tuce terorizma srbi i srbija su monstrumi karpatskih vampira. Srbi i Srbija = TERORIZAM I FASIZAM.
Srbi su genocidni narod. Oni su opasni za civilizaciju i covjecanstvo.
And who is Nebojsa Radmanovic? Je li to onaj lik koji nedavno rece da nece podrzati \"jednostrano samoproglasenje\" nezavisne drzave Palestine?! Kakva sramotna izjava - bruka se covjek i kao pojedinac, bruka srpski narod koji predstavlja (jer uvijek naglasi da ne predstavlja nikoga drugog u BiH) i bruka instituciju u kojoj sjedi - dakle sve Bosance i Hercegovce.
Na www.predsjednistvobih.ba danas je objavljena najava da ce predsjedavajuci u Predsjednistvu BiH N. Radmanovic primiti ministra vanjskih poslova turske A.D. \"na njegovo trazenje\"?! Da li jos iko na svijetu pise (i sto je najgore i objavljuje) ovakve najave osim kabineta recenog gospodina Nebojse? Nikad on i njegovi saradnici culi nisu za pravila diplomatskog protokola. O osnovnoj pristojnosti da i ne govorimo. Uz najavu ostalih sastanaka ne pise na cije trazenje ce biti odzani... Ovakvim neprofesionalnim ponasanjem blamiraju i sebe i instituciju u kojoj (slucajno zasad) sjede...
Jel te tko sta pitao Azijatu?
Naravno. Samo prije toga treba poslati u zatvor one koji mrze BiH (i rade na štetu) a zive u njoj tipa HDZ i SNSD i svi cemo biti sretni i zadvoljni :)
Naravno. Samo što prije toga reketaše, pljačkaše, atentatore i sljedbenike fashista, tj. crnokošuljaše iz oktroirane federalne vlade poslati tamo gdje im je mjesto - u KP Zenica. Čim to bude, bit će i VM.
Ovaj Davutoglu je pravo inteligentan covjek. Nista nije propustio da kaže što i mi ne znamo... Kako mirzim ov akve koji prebacuju praznu slamu.
ma pljuni tu hinju
Opet Turci Radmanovicu.Tesko tebi i Dodiku.
Ukroti servsko-horvatske genocidaše Ahmo, posljednja ste nam nada, inace bit\' ce OLUJE I BELAJA! ;)