Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi se o počasnom doktoratu! Fino pišu razlozi zbog kojeg je dobio, a sigurno ih ima još! Iz pomenutih razloga možeš skontati da to nije zaradio preko noći! Skoro je neka pjevačica u Americi dobila počasni doktorat zbog samo jedne pjesme, a koliko znam ni Mocart nije bio doktor - ni počasni.
Jesmo mu se n.a e..bali žene ja i Bajro za ovu diplomu.
S jakog unverziteta će dobiti doktorat. Priznati univerzitet među javnim kućama u BiH.
Pa sta mise ulizujete j... vas on.. Cuj doktorat, kad je ga spremio i pred kojim profesorima, Joj koja muljaza....
Bujrum Gosp. Davutoglu i hvala za sve sto cinite za ovu zemlju, a d.eg,en.er,ici i fa.si,st.o,id.na kr,m.a,d neka ga cucla ha ja...
Tuzlak jer mislis na zemlju ono jada 24 % treitorije ! @srblje tebi ce dati Beograd tuki kao i tvom turki da ga dobro obalis !
HVALA TUZLI ,STO ZNA CIJENITI DOBROCINSTVO PRIJATELJA BOSNE
Bujrum gospodine Davutoglu. Neki od nas veoma dobro znaju šta ćinite za ovu zemlju. Hvala vam.
Ne kontam zašto s njim i Bakirom ramazan neće proslaviti i Komšićoglu, Lojanovići i Budimir iz Hrvatske stranke poturica?
smjesno
Drago mi je da si shvatio! Pozdrav!
eto ti me nauci. to sto ne kontas zezu to govori koliko si stupidan i zaosto...
Za sta je dobio? Za silni turski uvoz u BiH i unistavanje ovo malo domace proizvodnje sto imamo?? Svaka cast, nema sta....
Svaka cast...!!!
...razlozi zbog kojih*
Svaka cast!