Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E OVO JE REALAN POKAZATELJ KOJI KRIMINALCI SURAĐUJU I RADE PROTIV DRŽAVE! SDA=HDZ!!
Sejdo Bajramović - edition 2018!
SDP LOPOVI KOJI SU OD 2010 DO 2014 SVOJOM VLADAVINOM I KRIMI NALOM UNAZADILA ZEMLJU ZA 20 GODINA
Na zalost bedostaje nam jos ovakvih ljudi, sve pohvale za ovaj hrabri cin. Izuzetno dobra kostatacija, mnogi bi se trebali zalitati o svojoj poslijeratnoj ulozi, kako to da im odjednom smeta BiH.
Priča je dobra samo koliko istinita?
Ovaj lik je najveci lizoguz u povjesti istih. Otjeran iz Bosnalijeka zbog lelemudanja i nerada, konta bice hljeba kod Baketa zato sto je Katolik. Dno dna.
Podržavam prelazak, bili bi jači da se spoje. U jedinstvu je snaga. Isti blok.
Kad je tako lahko izdao svoje, kako li će tek lahko izdati ove kojim je navodno prišao. Jedino da je uzeo islam, donekle bih mu i povjerovao. Stoga je moguće da je ovo klasični trojanski konj pred kojim nipošto ne treba razotkrivati nikakve planove, a najmanje one o metodima i mjerama postizanja unitarne BiH. Od njega dok je frišak treba izvući sve što se planira i radi kod predstavnika rvata i na ćemu su najranjiviji da ih možemo lakše povaliti i nametnuti im ljude u vlast.
Evo narode, to je bh politika. Znate koliko oni brinu o običnom čovjeku????? Uopšte ne znaju da postojite. Glas za ove na vlasti u oktobru će biti zločin prema samom sebi, svojoj djeci i svim poštenim ljudima. Dajete glas za agoniju, jad i beznađe. Ako vas i nskon 26 godina mogu uplašiti onim drugim, koji su u istim govnims kao i vi, onda sa vašim intelektom nršto ozbiljno nije u refu. Pamet u glavu.
@siromah Eto ti si upravo školski primjer, ograničenog bh čovjeka. Takvi kao ti nam i sjebaše sve, ali o. k., ako tebi odgovara, samo naprijed.
@siromah Čak si i nepismen. Piše se TAKVIH, a ne TAKI. J.... i ste vi TAKVI nama sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo ti je kao transfer igrača da bog sačuva fotelja je samo važna i nista drugo
Ovaj clanak je najbolji pokazatelj ko je u kakvim relacijama. Jedni protiv drugih a zajedno rade.
Jos da kirbas predje u SNSD😂😂😂😂😂
Davor Selak je nepismeni debil. Uzeli su ga samo da imaju "Hrvata" za dom naroda. Lik je moralno i u svakom mogućem smislu nula!
E ovako oni mjenjaju i vjeru,samo se prikace kad vide da su pusiona. Sutra mogu oni u zidove
@VoIvoXC90 mammu ti bosnjaci mjenjaju
SDA dala dvojicu i 2 miliona za ovog
DOBRODOSAO U SDA
SDA hajteri na aparatima. Ovo je samo pocetak jacanja SDA. Pola TK nije htjelo u SDA zbog kriminalca Kukica a sada kada je taj isti dobio nogu sptemni su da udju. Tako je sa Zenicom i Krajinom. Takozvani samostalni poput Kasumovica su iznevjerili narod i narod hoce u SDA.
Najgore sto je moglo da se desi Bosanskom narodu je SDA. Ovakve seljacke njuske kao Fikret Prevljak su postale elita. Zalosno! Zbog ovih ratnih prrofitera sve sto je valjalo nepustilo je BIH.To je nova intelektualna elita sa diplomama iz Travnika.