Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stigao u Banju Luku? E moj novinaru beli ti SDA diplomu kupila
realno, ovoliko raje je na kliksu samo zato sto je lako komentarisati i siriti mrznju, a ne zato sto je dobar portal
Debilu, ništa pogrešno nije napisano. Ako je Banja Luka onda je Banju Luku. Ako je Banjaluka onda je Banjaluku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klix da ukine komentare imali bi 17 pregleda dnevno. Naš narod vapi da lupa gluposti i revol izjašnjava preko komentara umjesto ds na ulicu izađe. Pa ko će na ulicu kad je u stanu toplije. Ogrneš se platom od 430 KM i tipk tipk tipk...
Samo nam je ovaj trebao. Sad mogu mirno umrijeti 🤣🤣
Sto se Davorce popravio sto kilima sto modom...
Hahahha odbili mu politicki azil,i on dobi Kurca izgleda Steta naskroz i nema veze ima kod nas bujruma u federaciji za vojnike i borce za drzavu rs a uvijek kako kaze ovaj doticni. Dosao iz Italije da se bori sad iz Austrije
Svi mediji u federaciji plus N1 i BN TV su širili Dragičevićovu priču da je Davida u policijskoj stanici ubio Lukač po nalogu Dodika, a da su ga prije toga silovali. Sad je slučaj na sudu pod Bakirovom kontrolom. Zašto se ne privedu Dodik i Lukač? jel sad Bakir štiti nalogodavce i ubice? zašto sad mediji ćute? zašto ne guraju priču do kraja?
Približavaju se izbori. Sad će ga Borenović, Šarović i kompanija vodati po trgovima.
Samo naprijed....nište se ne može ravnati sa djetetom....istina kad tad ispliva✊
Banja Luka je tačno! U Banjoj Luci je tačno! 99 posto ljudi ne zna otkud ime grada dolazi. Luka je njiva ili veća livadna površina zavučena. A "banja" dolazi jer je bila luka od bosanskog bana. "Banova Luka", najlakše objasniti.
Zanimljivo je kako muslimanski mediji pod kontrolom SDA pokušavaju izjednačiti slučaj Memić i slučaj Dragičević. U slučaju Memić se radi o prikrivanju zločina od strane državnih organa a slučaj Dragičević je samo jedan neriješen slučaj u kojem je ispolitizirani Dragičević sam skretao istragu suludim teorijama.
Pokusavas omalovazavati?😃
Budući borac Armije RBiH. ❤️
Jaste je, ne daj Boze rata pucao bi on po nama opet.
Stvari su se u međuvremenu promenile. Prije su muslimanski mediji širili Dragičevićevu priču da je Davor ubijen u policijskoj stanici po naređenju Lukača, a da je nalogodavac sam Dodik. Sad ti mediji pišu pozitivno o Lukaču jer se nadaju da bi mogao postati Dodikov politički protivnik.
Ispravka, David.
ZAR POSTOJE MUSLIMANSKI MEDIJI?Muslimana ima preko 2 MILIJARDE????? SUPER VIJEST!
A Burle smišlja plan kako ga ušutkati.
Joj Mile kud ces,samo ti je jos on falio
Lik naprabio brand majica od svog rehmetli sina 🙃