Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci kenjator i ubleha posle torabija, koja je zadesila Bosnu....
Vrati pare lopove, one pripadaju PzD a ne tebi
sad kad ispadne da mu je ziv sin
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lako ti je srati iz Austrije gdje zivis sa djevojkom i milionima na racunu koje si dobio od ljudi koji su ti uplacivali iz svih krajeva svijeta. Govorio si svaki dan IDEMO DO KRAJA. A gle dobar ti taj kraj. Sramota
Mozete reci i napisati sta god hocete, al ovaj covjek je sjeban i unisten nakon gubitka.svog sina. Mislim i da na kraju i budu posteno procesuirani oni koji su odgovorni za ubistvo njegovog sina (ako neko stvarno jest) to nista vise ne znaci, njega vise nema, taj jedan zivot je ugasen.
Ne može se Protiv gomile šupaka Dragičeviću,oni su sjebali sve,uveli rat tuđim glavama,posijali mržnju i što je najžalosnije previše ih je.-Bog ti dao da istraješ.Nije važno ko je ko i koje vjere,, ali sa ološem se malo ko uspješno izborio.
David je 2 puta ubijen. Ovo mu je pucanj u glavu tata u politiku... tip "ovjerava" mrtvog sina da nebi ustao kojim slucajem. Ni u tikvi suda ni u vlahu druga... čitavo vrijeme lik nas fura od samog početka a naše balije ustale u sarajevu i narodu zakrčiše put. Balije koji ste izlazili tada nabelegijam vam se zenskog roda. Fuj gadovi. Za memića neustade niko a vi trčite čedaljima da usranu zicagu lizete.. fuj
To ti je i bila namjera od prvog dana. Kleo si se da nikada ovo nece u politiku a sad pravo lice izlazi. Sada hoces u politiku preko mrtvog sina. Ubleho lažovčino prevarantu licemjeru. Pacove jedan crkni nabila te sva rs na obrezani i neobrazani ZA KOJU SI KAKO SAM KAŽEŠ BORIO SE ! I SEREM SE U USTA SVAKOME ONOM KO JE ZATVORIO ULICE SARAJEVA ZBOG OVOG KRIMINALCA KAD SU PROTESTI BILI. AFERIM BALIJE
Ovo sad preseravanje.
Dobro došao u "internet heroje".
Cuvaj se brate srbine uz tebe smmo
CUDNO I TO VRLO CUDNO !!!???
Biznis..
Hahaha, Davore odavno si pročitana knjiga, tvoj pokret je politički još od svog nastanka
Jednom sam napisao da se ovdje smrt djeteta koristi u političke svrhe, popljuvali su me klixovci.. Mi u federaciji smo imali denisa mrnjavca, čiju je smrt opozicija iskoristila da se domogne vlasti. Fotelje i ostavke su frcale na sve strane, protesti naivnih građana. Od tada momak zaboravljen, grad i dalje opasan, izbodenih svaki dan, auta se kradu, policajci ubijaju..
Nema ništa produktivnije za pobjedu nego nečiju tragediju iskoristiti i prodati masi. Stavite u novine sliku uplakanog oca, filate ga lažnim informacijama, koristite njegov gnjev.. Posjećujete ga svaki dan i tapšate po ramenu. Krenuvši od statusa na fb, prodanih tekstova u novinama i eto revolucije. Daleko od toga da dodika ne treba rušiti, ali ovo je bio jadan pokušaj.
Sad je najlakse preko video neke izjave davati, samo me interesuje koje je pare on Sam pokupio i nestao.
Ovdje ne pomaže nit sporiš, nit čokolada za kuhanje, nit kola!
ne zanima me koje je nacije koje vjere i koje vojske je ovaj pravednik. on je moje nacije moje vjere i moje vojske.
tu ce 8zgubiti svaki kredibilitet