Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast.. Da hoce i kod nas ovako, hoce ali u Qrcu
Jasta ce... nazalost tako nam je kako nam je
puuuste naše želje i očekivanja😒
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodski, svaka cast..
Kod nas Nermin Nikšić i Damir Mašić zacementirali pozicije, ne možeš ih puškom otjerati. Izborni rezultati im nikad gori. Nema ih ni u jednom Kantonu osim Sarajevskog, a i tu su bili tek četvrta stranka hahaa Sad u Novembru im priželjkujem i prognoziram gašenje i totalni poraz. SDP BIH I SDP HR NEMAJU APSOLUTNO NIKAKVE VEZE JEDNI S DRUGIM.
@epinefrin87 Nije gospodski već gubitnički, pas koji laje ne ujeda!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas Fadil, Solak i Malina ukradu milione na nasoj nesreci i ne pomisljaju da se odreknu plate a ne podneau ostavku. Je li iko zbog Pazarica dao ostavku?
ljevica nema prostora za djelovanje. I naravno jedina moguca reakcija kao alternativma snaga je ako ne fasizam onda sasvim sigurno nacionalizam. Sta ima tu nejasno.
Ne mogu ljevicari igrat igru koju je denica uspostavil i ocekivati promjene i napredak i tacka.
Koji diletant, trebao se povući prije godinu dana, ali nije dao fotelju. Sad je kasno što se ove političke opcije tiče. Ne sjećam se da su HDZ i desne stranke ovako pomele na izborima ljevicu, neviđeno. Očekivana pobjeda HDZ-a, s obzirom na trendove porasta nacionalizma, ne samo na Balkanu, nego u cijeloj Evropi. Ali ovakva metla, to nije očekivano.
@ProsjecniBosnj0.....terapija jarane!! Zaboravio si jutros!!
Ovako će SDP zavrsiti kod nas
Najgore što može zadesiti političare ili uopšte je Dunning-Kruger Sindrom. Pa se samo muče.
otreso ga ko slinu plenkovic
Ne razumin vas Bosnjake da ne vidite kako glasanje za SDA nije pametno, jer tamo nema ni 1% hr ili sr. Znači, glasati za SDA je glas za trazenje prijatelja u arapskom okruzju, a to SAD, EU, Rusiji nije da vas potapsu po ramenima. Jer, SDA je islamska stranka, a to je i vidljivo iz te politike. Ustvari, mislim da je Dayton upravo to htio izbjeći i povezati vas s Hrvatima, da postanete evropljani, a ne arapi.
Nermin Nikšić i gori bio na izborima, al samo na tabutu može sa čela SDP-a....
Odradio3svoj prljavi posao za hdz i napusta polazaj ali pun ko brod svuda ista taktika3
@filozof07 komentar ti bas pristaje nicku
hdz jeste desna stranka I profasiticka to je plenkovic I rekao(da ce slijediti politiku tudjmana) ali kako je arogantan I milanovic pogotovo prema BiH nije mi zao sto su izgubili,takav je bio I usvom prvom mandate hdz jeste fasisoidan ali je bar otvoren
@ser_oliver izgleda da je tako,tip je narcisoidan!
Posteno ! Hocemo isto i od Niksica.
Kod nas sdp u nikad gorem stanju, a niksic ni ne razmislja da preuzme odgovornost, cak oko sebe okuplja neiskusne i netalentovane kadrove.
Zgazio ih Plenkovic, uz pomoc hercegovaca