Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se samo sjecam kad su uhapsili Karadzica da je Haski sud rekao da sudjenje nece biti dugo kao sto je bio slucaj sa Milosevicem Evo proslo dvije godine.
ti si kao pravoslavac mnogo prihvaceniji i \"dobrodosliji\" u p.... m...... ali ko bi tebi to objasnio, bio bi za medalju posto si ti malo ret.ardiran
Retardu jedan ;)
ajde turci odmoritese od ideala ,jednog dana ce vas pojesti mrak brzo sa zapada ,previse kenjate bez plusda na zapadu,tesko islamu u evropi , evropa se okrece polako sigurno i stabilno u svim fazama rada u buducnosti ,pozdrav svim srpskim borcima i praoslavlje srpskog naroda ,bilo gde da zivi u bilo kom delu mesta sveta ,oki doki døde en dag islam
@axa Sad se ne zna ko je u kojoj rupi. Karađić u Haškoj a Mladić u mišjoj.Ima i nekakvih Krstića i Krajišnika i ........................................i svi su u nekakvim rupama.
i sta je junace ovdje istina koja kao treba da ispliva? mozes li malo to da nam elaborises?
Polako, ali sigurno. I vase blebetanje ce jednog dana da prestane. Once again \"HELP BOSNIA\" sve junak do junaka, ail kad istina pocne da vrijedja onda se u misiju rupu zavlace.
Kanadjanin svjedok! Jeb.o ti mekenzi djete.
Sranje