Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBIJAAAAAAAAAAAAAA DO TOKIJAAAAAAAAAAAAAAA ! POCRKAJTE OD PAKOSTI SMRDLJIVI TURCI
jeste ivi koda je koga briga gdje ide koljacev iubicin junior i on je isti ko svoj caca da je moj otac uradio sto njegov ja bih se ubila dabogda crko isin i zenamu
ne tucite Hag pun je Srba..
Ja cu da mu namestim jednu kratku robiju, mozda jedno 5-6 godina, ali mora da prizna sve i da pokaze da se kaje. Znas mor da uci da glumi. Jasno! 100.000 KM-ova iz budgeta RS-a nece da bude dovoljno. Radite nesto, raspisite referendum za podrsku Mladicu. Moj prijedlog: citav Budget RS za 2012. i 2013. za odbranu n(v)aseg Ratka. JASNO!
niko ko mi je drag nije otiso u hag
jeli dodo placa kartu?
da hoce poginit
Ide prvi put. Koliko li će cipela poderat..?