Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim mu dug zivot u zatvoru, jedan od najvecih zlocinaca koji je krocio zemljom.
@JahacMagle2019 A gdje je mladic milosevic dobrica cosis i cjelokupna SANU biljanja arkan itd. ova gofna netreba spominjat vec samo govorit anam ona gofna, jer to sto su zamislili i radili neprilici ljudskom rodu i covjecanstvu..
danac ce da zamraci nekome, a prije zrtvama kako se cini..
Najbolje da mu tih 40 godina preinače u 4, al da ih u Zenici odleži
Niko nemoze da vrati ubijene civile, to je zalosno. Zlocinci uvijek dobro produ. Ali ima Bozija kazna, ona je najveca i najvise boli.
Bit će dobro ako potvrde ovu prvostepenu od 40 godina. Nema pravde u Hagu
S obzirom da su zrtve muslimani tesko je ocekivati pravdu u Hagu,vec vidjeno na slucaju Seselj. Da je u vrijeme Hitlera tako sudjeno on bi bio slobodan covjek. Genocid je pocinjen na cijelom teritoriju rs a presuda etnicko ciscenje je genocid u genocidu.
Ocekivati u najmanju ruku i presudu za genocid u Prijedoru. Povecanje kazne nista ne znaci kad doticni ni 40 god kazne nece dozivjeti. Cinjenica je da se genocid desio na cjelom podrucju RS ,a presuda etnicko ciscenje je genocid u genocidu.
@MaxBunker_V Otac mi je bio u logoru i umro od posledica ,neke od mojih clanova porodice nisam nasla ni kosku do dan danas! Pola mojih skolskih su ubijeni maloljetni u istocnoj Bosni ,pa cak i oni iz mjesanh brakova ,kojima su ocevi bili Srbi! O cemu ti pises?
@MaxBunker_V Meni svi Srbi nisu krivi za tragediju, ali zato ocekujem da se odgovorni ideolozi i ideologije primjerno kazne za djela u kojima su neduzni stradali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo za vezanje un vojnika za stubove treba da dobije 20 g. to niko ni prije ni poslije nije radio
Kakav sastav suda: Sekula, Prada, Santana i Ivo :) Radovane, čeka te smetljište istorije. Zbogom!
Ovo mi se ne svidja. Iako mirni ljudi Danci se izrazito neprijateljski ponašaju prema muslimanima i Islamu.
Ako mu još ne ublaze kaznu, val fašizma putuje Evropom, širi se Islamofobija.
dugu starost tesku bolest