Reagovanje oca
0

Danijel Pavlović: Aldijana je dobrovoljno otišla iz stana

Sarajevo-x.com
Nakon što je naš portal sinoć objavio informaciju da su Aldijana Pavlović i njeno dvoje djece Danin i Alan smješteni u sigurnu kuću, jer ih je, kako smo saznali iz MUP-a Kantona Sarajevo, Danijel Pavlović izbacio iz kuće, on se javio našoj redakciji kako bi negirao ovu informaciju.

"U PU Novi Grad su mi jutros rekli da nijedna osoba nijednom mediju nije dala izjavu da sam ih izbacio napolje na snijeg, već je pročitana Aldijanina izjava u kojoj je kazala da je nakon svađe sa mnom 3. februara sama napustila kuću dan poslije", rekao je Pavlović za naš portal.

Pavlović je izjavio kako je njegova supruga rekla da ide u prodavnicu i da će se brzo vratiti, ali je sa djecom otišla u PU Novi Grad gdje je rekla kako ju je strah da se vrati kući te potvrdila da nije bilo fizičkog kontakta i zamolila da ih smjeste u sigurnu kuću.

"Danas sam kontaktirao Aldijanu i rekao sam joj da ću joj dati ključeve od stana i da slobodno o svemu dobro razmisli", rekao je Pavlović za Sarajevo-x.com.

Podsjećamo da smo tragom informacije o nestanku Aldijane Pavlović i njene djece kontaktirali službenike policije koji su rekli da su smješteni u sigurnu kuću, jer ih je Danijel Pavlović izbacio na ulicu.