Vremenska prognoza u BiH
0
Dani vikenda topliji i bez padavina
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce da sijevaju minjaci
Dzaba mi ovako vrijeme,kad ja Mujezinovicu nemam sta jestt!!!!
opet eto gripe!
Oprostite unaprijed na spamu ali eBiH treba tvoju pomoc u oslobadanju od srpske okupacje Ako se želite malo maknuti od svakodnevnih životnih problema, preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju e.Republik. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: ___ http://tinyurl.com/REGISTRIRAJ-SE Važno je napomenuti da prilikom registracije trebate unijeti važeci e-mail na koji dobijate link za potvrdu registracije nakon cega možete poceti igrati. ___ Od trenutnih zbivanja mogu izdvojiti grcevitu borbu za oslobodenje eBosne i Hercegovine. Sve naše regije osim Brcko distrikta su pod okupacijom te nam je potreban svaki igrac da se oslobodimo! POMOZI I TI eBOSNA I HERCEGOVINA TE CEKA!! Možete pogledati prijašnji clanak promocije ove igre u jutarnjem listu: http://www.jutarnji.hr/online-svijet--virutalnu-hrvatsku-napadaju-virtualna-madarska-i-srbija/320559/
Kad je Proljece nek je Proljece,kad je Ljeto nek je Ljeto,kad je Jesen nek je Jesen,kad je Zima nek je Zima.. Al ova Zima stvarno nije prava zima...Da hoce pasti po metra snijega,propade ski sezona..
hocemo proljece hocemo proljece......
bem ti ovu zimu, ako se moze nazvati zimom