Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored DOKAZANIH kriminalaca, kojima se aktivno vodi sudjenje pred Sudom ove paradrzave eto ko jos sjedi u kabinetima: nepismeni ljudi, pjevaljke, kurave, starlete, pederi, narkomani i dileri, alkoholicari... Na sta smo spali jbt...
sto pedere stavi na listu to nije zanimanje.. razocaro si me Shahbaz zivota mi..
Ko slusa ovu tuku?
imam reference na mtv igman, da l i mogu preći u parlament?
za nju kazu da voli mlade deckice i da ih pojede za dorucak.... njoj je mjesto na pornhubu. Doduse i klix je vrsta hebanja, samo u mozak...
ja sam poznati žigolo
Ovoj samo mikrofon dati i kafanu.
Ana, mislio sam da te mozda i postujem, ali vidjevsi da si digla ruku za skolu "mustafi busuladzicu" zvanom i znamom kao USTASA, zakljucio sam da takve osobe ne mogu postovati.
SDA MILF hanuma.. od ruke do ruke
Ona moze samo s kadrom jedan duet snimit ,nije vala ni za sta osim kafane kakve
eno joj kao ricardu bartonu na sutjesci neko drzi noge da se ne skljoka hahaha
mislite dani otvorene flaše- popij jednu i ti sa predsjedavajucom ahahah
DRZAO BIH I JA OTVORENA VRATA PO 24 SATA ZA NJENU PLATU
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .