Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje tužilaštvo? ma čovjek radi šta hoće ...u ovoj vukojebini sud i tužilaštvo samo postoji za one što uzmu par metara drva
Ne znam jel se bosnjacki experti prave glupi ili namjerno manipuliraju. U odlukama nema nista izvan Dejtona. NSRS je ranije prenio nadleznosti svojom odlukom i sada ih vraca svojom odlukom.
mislim da mi i nemamo tuzilastvo
Da je ovo normalna zemlja, Tuzilastvo BiH bi vec podiglo optuznice za rusenje ustavnog poretka Bosne i Hercegovine. Treba proglasiti Republiku Bosnu i Hercegovinu, jer je skupstina RS-a svojim odlukama napustila Dejtonski sporazum.
Kme,kme,kmeeee,heljp incko,heljp...
Kažu da je Bakir iza "zatvorenih vrata" dogovorio podjelu na tri djela bez rata.Neka nam je dragi Bog na pomoći šta nam iza leđa rade
Pricaju zene na pijaci ili?
U instit. pa i Tuzilastvu BiH sjede ljudi koji su sami naklonjeni separatizmu te su time same institucije hendikepirane. BiH je dakle autodestruktivna. Onog momenta kad je Alija potpisao RS on je ukanalio BiH i od muslimana napravio jednu veliku gomilu nicega koja nije u stanju ni elementarne stvari da uradi na nivou drzave. Od “skandalozne” odluke NSRS sve sto imamo je plac i kuknjava muslimana. Protesta nema. Sankcija niti ima niti ce ih biti. BiH se raspada ko trula lesina i to je to.
jedu cevape, a netko pitu
I kad proglase nezavisnost isto ovako ce bit saml tišina .
Samo pohapait sve odgovorne. Od dodika pa do svih koji su glasali
A ko će to da uradi, života t? Ali realno?
Aman Šefika bavi se otomanom
ne mogu vise citati ova sranja, klix dnevna doza mrznje i nerviranja
Tuzilastvo je tu za postene ljude a ne za ove
Mirka Sarovica za predjsjednika ljudi! Covjek je prijatelj i zastitni znak ove drzave!
Samo krivične prijave! Tužilaštvu BiH najprije za: Napad na ustavni poredak, Ugrožavanje teritorijalne cjeline, Podrivanje vojne i odbrambene moći, Protiv zakonito formiranje vojnih snaga, i Osnivanje udruženja ili nabavljanje sredstava za učinjenje navedenih krivičnih djela...pa dalje!
Sta je skandalozno , sto hocemo svoje ?
Ostavite se tekbiranja i strašenja naroda ratom, pustite šuplje priče. R.Srpska sve radi u skladu sa ustavom zato i nema procesuiranja kojeg priželjkujete. Umjesto da se dogovorite sa Srbima i Hrvatima sadakate intervencije i proslavljate dolaske nekakvih izaslanika očekujući da će oni smijeniti one koji vam smetaju. Samo dogovor kuću gradi.
Hajde ovako, tri brata, onaj srednji zauzme više od pola kuće jer jedini ima oružije, pri tome izbode onog starijeg a dijete mu ubije, a od mlađeg pola porodice istjera napolje, kasnije se pomire na sudu, pa taj srednji dobije pola kuće, veći i najmanji po četvrtinu. Sad bi taj srednji brat da zazida pola kuće mirnim putem, jel. Pa srednji sad predlaže da se dogovore kako da on zazida pola kuće a i onom najmanjem ne bi bilo mrsko da zazida svoju četvrtinu.
Za razliku od Španije ovdje su secesionisti infiltrirani u strukture države pa i Tužilaštvo. Izjedaju zemlju iznutra kao moljci. Sličnu taktiku samo na teritorijalnom principu ima Izrael.