Suđenje Iliji Jurišiću
0
Danas završne riječi, uskoro presuda
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kome puca q.rac šta bi ti njemu dao,Beograd će ovog čovjeka osloboditi,jer je potpuno nevin u srbijanskom kazamatu.
Sretan put dragi nas Ilija do tvoje drage Bosne da nam sretno stignes svojima koji te zeljno ocekuju vidjeti i srdacno zagrliti legendo nasa nadam se da si slobodan covjek u svakom smislu.Procita neki komentar satone da otvaras vrata zlocincu karadzicu i seselju.???????????????.to je za njih ?.nemoze se porediti nevin covjek i zlocinci. Sva je Bosna uz tebe a posebno Tuzla zelim ti da te Andzeli prate vjecno Gopdine Ilija Jurisicu Srenoooooooooooooo Legendo PATRIOSKA:
Zato tebe niko nista i ne pita. :D
Vrati se Ilija, nismo ih se jos kutarisali.
Doživotnu bi mu ja dao. Srpska 4 EVER
Da nije vuna bila ostalim svjedocima da odu bg i svjedoče sada bi bio slobodan.
Jel\' to ovaj portal vec zna ishod ovog sudjenja ili je ovo vijest kopirana sa nekog srbijanskog portala? Zasto u naslovu stoji \'uskoro presuda\'?
Samo jedno da te pitam. Sta je 92 vojska u sluzbi jedne drzave radila na teritoriji druge drzave? Jel\' znas koji je strucni termin i definicija ove pojave?
Oficir kriv za stradanje vojnikaje Pukovnik Dubajic - i on je bi svjedok sudjenja pred apelacionim sudom ...
Znaš kakav će biti komentar, da je to još jedna pobeda jer otvara vrata da Hag oslobodi Šešelja i Karadžića,
A pošto će biti oslobođen kakav će ti onda biti komentar,neće ga osloboditi sud u Sarajevu nego sud u Beogradu. NIJE ON izdao naredbu,to je već dokazano u Beogradu,on je PRENIO naredbu da se NA VATRU odgovori vatrom,malo prouči tu rečenicu NA VATRU odgovoriti vatrom. PS.trebate optužiti onog glu.pog oficira koji je mlade vojnike spojio sa pijanim rezervistima i još ih natovario na kamione sa municijom,znači za pogibiju tih mladića ispostavite račun tom oficiru(neznam mu ime).
Eh još da se ti i Dodo pitate dobio bi dvesta trista.
Ilija se vraća u svoju Bosnu i Hercegovinu,nadam se veličanstvenom dočeku. Ilija dobro nam se vratio!!!
nevjerovatno sta su covjeku napravili..... kakva je to pravna drzava i koji racku od sudstva....
hajde ako bog da ilija idi iz te smrdijanske drzave...