Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRŠKA ZA NSRZB I GOSPODU LIJANOVIĆE. OVA ZEMLJA JE NEZRELA ZA OVAKVE LJUDE NAŽALOST.
Lijaneeeeeee Plati milijune poreza koje si izbegao preregistrirajući firmu. Isplati jadnim radnicima plaće od zadnjih 10 mjeseci (i onima koje si otpustio a nisi im ništa isplatio) Počni plaćati svojim radnicima mirovinsko i zdravstveno. Vrati 20.000.000 koje si opljačkao u Zapadnohercegovačkoj županiji. Prestani nuditi 100KM (kjoje usput nisi ni isplatio) za glas. Prestani uvezene pršute iz Italjie prodavati pod domaće. Prestani stavljati svinjetinu u \"halal\" proizvode koje prodaješ po Bosni ... Onda možeš nešto reći lopove. Dotle se pokrij po glavi i šuti.
Kad ih Lagum ispraši iz vlade Federacije, opet štrajk, dnevnica 30 KM za nošenje kartona oko vrata sa natpisom \"ŠTRAJK ___dana\"
ne brinite dragi glasaci, ostalo je jos dosta poticaja za podijeliti, vasi glasovi ce biti dobro placeni. Koljac jerko
A majice stranačke \" Radom za boljitak \" , u Bingu Zennica na akciji 4,90 KM navali narode
Netreba Lijanovićima a ni Radončiću uputa kako se to radi, sve probali. Oni i Fahro i jesu u vlasti da sakriju i zaštite malverzacije, a ako zatreba tu je učitelj koji ih zna nasavjetovati ako izbjeći sudske procese.
kad ce podjela kobasice...
Lijani, podijelite svojim glasačima što prije po 800 KM ,naravno, kojima još niste, stavite da je to poljoprivredni podsticaj. Trebat će vam opet glasaći a brzo će Lagum isparšiti vas iz vlasti, vi ste svoje odradili Lagum i Čović se \"pomirili\" i dogovorili da sad oni malio hapaju, vi sre bili sredstvo za ucjene. Ako ostanete u vlasti, onda je to LOPUŽ-TRIO.
Tooo LIjanovici, ne dajte se!!!!!! Niko vam ne smije uzeti dzaba to sto ste s mukom stekli!!!
Tako je.
Ma ... radom za izbore... izborima za fotelju ... foteljom za pare ... parama za boljitak ...