Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko ovo ti je zadnja šansa... iskoristi je
Kao što im i naslov kaže "VANREDNA SJEDNICA PIC-A". Ne znam šta će ova crtica ispred A.
Inzko, ako ne uradite nešto radikalno, kao suspenzija političara kočničara, ova okupljanja bi se mogla premjestiti pred OHR.
enforce & implement
Usrali su se!
Ovo nije nametanje vec implementacija I usvajanje zakona koje je donio ustavni sud bih.
Mnogi nisu dovoljno informisani pa to ni ne znaju ;)
Inzko pomazi kako znas, ovo ionako nije demokratija bez presude Sejdic-Finci.
moj narode, vidite da se sve moze pritisnete politicare i organizujete prosvjede... da ste se ovako borili od pocetka i za ostale probleme, mnoge stvari bi se promijenile...
Visoki predstavnice daj rjesi ovo,ova nasa lopovija nece nikada.
incko, samo prosipa ublehe, ima platu 48.000 KM mjesecno i nista ne radi. pocni raditi i pohapsi sve lopove koji blokiraju bih na njenom putu za eu. vidis da drze milione ljudi u ovom konc logoru.
Ako visoki predstavnik ne nametne JMB nasi parlamentarci se nece nikad dogovoriti...sve vaznije drzavne zakone donio je visoki predstavnik, od monete ,zastave,tablica,vojske,policije...