Haris Silajdžić jedini kandidat
0
Danas u Sarajevu kongres Stranke za BiH
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tamo gdije je jedan od najvecih GAZIJA BIH tu sam i ja Atif Dudakovic i 100% Republika Bosna i Hercegovina
I zivot svoj za SBiH i Harisa mog
Legendo BH. pa daj zivot za njega, sta cekas? ili samo prosipas rijeci tek, tako...uvijek to mozes uraditi, nije kasno... samo da znas jednu stvar. on ne bi dao zivot za tebe. u to budi siguran. i molim vas naucite vise da se NE ZNAM pise odvojeno. tu gesku cesto primjetim...NE ZNAM, NE MOGU.....sve odvojeno....osim necu. nije valjda to toliko tesko zaamtiti..
Zar ih Šejtan nije preuzeo pod svoje?
Jel dolazi svih osam članova?
Vidi da kritikujete Harisa,,da vam je on sve kriv,,samo me interesuje sta vam je sad bolje kad on vise nije na vlasti?? On se jedini borio za BiH i zato je mnogima i smetao..
većeg kriminalca i demagoga u politici BiH nije imala u svojoj historiji. Kakve sve likove je kriminalna stranka privklačila, Bože sačuvaj
Silajdzic, Lagumdzija, Fahrudin Radondzic, Komsic, Zivko Budimir, Lijanovic itd...oni bi trebali zajedno graditi buducnost BiH-e...!!!
Odvartno je pročitati da ova stranka ima \"sud časti\", odmah mi pada na um njihov dugogodišnji kadar Sead Omerbegović koji je svjedočio na suđenju Tasimu Kučeviću ka svedok odbrane i pri tome bio Ministar unutrašnjih poslova TK! Istom onom Tasimu Kučeviću koji ošamari ženu pred Sudom BiH, dokazanom svodniku, dileru! Pri tome Stranka za BiH, niti Haris Silajdžić niti jednom riječnu nisu osudili ovakav poteze njihovog Ministra unutrašnjih poslova. I onda oni imaju \"sud časti\", kakva čast, nema tu časna čovjeka.
@ LEGENDA BIH-e Mio mi je citati RIJECI prosvijetljenih Bosanki i Bosanaca...!!! Haris je jedan \" Pravi Intelektualac\"...za to i smeta ko prvo neprijateljima nase domovine i zatucanim izdajicama ko sto je Tihic...!!!
Ne mogu da vjerujem da takvi ljudi jos postoje. Sta je ba Haris? Je li ti drago sto si mu kupio nekretninu u Istanbulu? Ako ne vjerujes da je ima onda si bas smjesan. Ako ti ono sto Haris radi zoves politikom onda ti ne pravis razliku izmedju politicara i lopova. Doduse shvatam te jer u BiH ne postoji razlika izmedju lopova i politicara. Ja Harisu ne bih dozvolio ni dzenazu u BiH
Svim neprijateljima nase domovine mogu reci NEK CUCLAJU SVE OBREZANE i NEOBREZANE BOSANSKE KITE IPO...!!! BIH4EVER...!!!
Ta stranka ima toliko radnika na crno da kada inspektori krenu u akciju moraju se najaviti i nesto fol taj stranka Za BiH , ma vraga je on za bih kad drzi radnike na crno kao i vecina po bosni i hercegovini... Mozete vi zasjedati koliko hocete vi ste zabili BiH
Pozdrav Harise, Ti si jedan od rijetkih politicara koji je za Suverenu drzavu Bosnu i Hercegovinu...Steta je da Lagumdzija nije sa tobom u koaliciju i sa Fahrom...!!!
JA SAM ZA BOSNU I HERZEGOVINU !!!!!!!!!!