Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podnosim odma krivičnu prijavu protiv načelnika istočnog Sarajeva
Ovo je samo zakon da Dodik može tužit Bošnjake. Jer će imati 150 vlaha iza sebe koji će ga štiti i reci da šta god oni rekli da je kleveta..
Danas Federacija treba donijeti zakon o slobodi govora i da tuzbe za klevetu se ne mogu isporuciti na podrucju Federacije, jer mi taj zakon nemamo😄 Dok se god i mi ne pocnemo igrati i u kontru, ovaj se nece zaustaviti. Kad on moze donijeti zakon da za njega ne vrijede zakoni visokog predstavnika, mozemo i mi isto napraviti .Ćerat ćemo se😄
Po tom zakonu Dodik je zasluzio dozivotnu robiju.
Bemje ti ricuGo u zicagu.
Zar je ovaj ba slobodiii..? I hoćemo , tj.hoće u Eu..! NIKADDD..!!!...Agonija se nastavlja , a ni sukobi nažalost nisu isključeni...I sve to Zapad hoče , jer da neče radili bi sve suprotno od ovoga što rade , l..u Milojku..gu...u.
Zar je ovaj ba slobodiii..? I hoćemo , tj.hoće u Eu..! NIKADDD..!!!...Agonija se nastavlja , a ni sukobi nažalost nisu isključeni...I sve to Zapad hoče , jer da neče radili bi sve suprotno od ovoga što rade , l..u Milojku..gu...u.
Diktatura i Lukasenko
Kim Jong Dodik
Kako manji? 49% je u stohastici isto kao u 50%. razlika je samo u simbolici
Zaostali ljudi
Dodik je gej !
To Narod hoce , treba vas tucat niste bolje zasluzili. Za vas je samo Diktatura. Iova Omladina sto dolazi sve glupo neka vama Dodika on je lek za vas !!
Kakva skupstina ..kakvi nezakoniti zakoni ...kakva republika koja nigdje nije priznata ....hoce li vise neko da uzme u svoje ruke i sredi ovaj cirkus od drzave .....pa dokle vise .....:(
Sasvim je legitimno imati stav protiv dejtonskog uređenja, ali pogrešno je misliti da je neustavno da dejtonski entiteti imaju skupštinu (opći pojam koji ubraja parlamente i kongrese) ili da je protivan ustavu dejtonske BiH svaki zakon koji donese zakonodavna skupština nekog dejtonskog entiteta. Što se tiče republike, potpisali su svi u Dejtonu da se u imenu manjeg entiteta nalazi ta riječ, a nemanje međun. priznanja državnosti nije povod za ukidanje Dejtona.
oni ovo moraju izglasati jer samo tako mogu usutiti medije koji su jos jedini izvor informacija o losem u njima.. narod je poravnio svakako
Narod vidio arijevske dehumanizacije i osvetničkoga genocida gladne komentare na Klixu koje moderatori odbijaju obrisati po prijavi iako krše pravila koje je Klix sam donio, pa se narod ušutio povjerovavši lukavom Dodiku da je zaštitnik nekoga ili nečega. A Dodik najviše radi takvoga razvoja događaja podbadao Sarajevo. Dodik nije glup, samo je beskrupulozan. A ko je glup, zna se: narod, i tamo i vamo.
Nema pricati svasta osim ako nije protiv BiH...tad dobijas stipendiju☝️