Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije li ovo onaj Budmir - samozvani zaštitnik ubica i silovatelja?
Nikada mi neće biti jasno zbog čega se ovaj Budimir pazi kao endemična vrsta više, ne znam u čemu je stvar
Nikada mi neće biti jasno kako je uspio uopšte da zamete tragove svih svojih nedjela? Šta bi odjednom sa silnim pomilovanjima? Ti isti momci koje je pomilovao, šetaju se Sarajevom s utokama u rukama i ubijaju nedužne... šta je s tom tačkom optužnice? Sude mu samo za posjedovanje oružja... eeeh Bosno moja!
Internet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala, Facebook profila, ali i komentara na vijesti koje se objavljuju na internetu. Cjelokupnu kampanju pokušavaju predstaviti kao tobožnji val anonimnih kritika čitalaca, ali radi se o dobro osmišljenom i koordiniranom medijskom pritisku, koji za potrebe SDA i posebno njenog radikalnog krila osmišljava i vodi marketinška agencija "MITA grupa"!
...napravi commi budale i od njih i od vas :)...nemate kapaciteta pa da vas 10 marketinških agencija vodi :)
Budimir bi trebao podnijeti ostavku ako ima minimum političke i ljudske odgovornosti i na taj način zaštiti građane FBiH, a i sebe od daljnih ponižavanja. Budimir nije više u kapacitetu da obavlja svoju funkciju. Rasprava u parlamentu počela je prije više od mesec dana i kada je Budimir bio u pritvoru bile su blokirane i institucije FBiH
...sdp omladinko, zafaljujem na minusu :)
Budimir: Nisam ja očiju mi.
Cudo suga optuzili za to.neki postenjacina.sta sve ljudi rade a oni jadnog covjeka peglaju zbog puce. :-)
...sdp omladinci, na vama je red :)
nisu još došli na posao :)
...ma ja, komotno je to sve :)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)