{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas sjednica Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH

F
30.1.2012. u 11:04
0
0
Danas sjednica Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH
0
Danas sjednica Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH
Dogovor o realizaciji zaključaka sa sjednice Predstavničkog doma održane 30. decembra i sjednice Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH održane 31. decembra 2011. godine, usvojenih povodom odobravanja Prijedloga zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2011. godinu na nivou ostvarenja u 2011. godini jedna je od tačaka dnevnog reda sjednice Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH zakazane za danas u 15 sati.
Na dnevnom redu je i dogovor o sazivanju zajedničke sjednice oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Također, članovi zajedničkog kolegija trebali bi se dogovoriti o imenovanju predsjedavajućih i dva zamjenika predsjedavajućih interparlamentarnih grupa prijateljstva Parlamentarne skupštine BiH te o imenovanju predsjedavajućih i dva zamjenika predsjedavajućih stalnih delegacija Parlamentarne skupštine BiH.

Kako je saopćeno iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH, zaintereseiranim kamermanina i fotoreporterima bit će omogućeno snimanje početka sjednice Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH u 15.00 sati, a po okončanju sjednice postoji mogućnost da akteri sastanka daju kraće izjave za medije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: