Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Seher kliknimo skupno: STOP ISLAMIZACIJI BOSNE I HERCEGOVINE !
@ ampak srbi piju krv mrtvim zrtvama dok vampiri piju krv zivim zrtvama, koja je razlika tu, kad si toliko pametan, ampak srbine, tj covicu dragane !? Da Bog da ti srbi pili krv i srbi zivi i srbi vampiri !
SIPA nema budzeta za funkcionisanje, kupuju se LUKSUZNA AUTA na budetu DRZAVE VISOKIM FUNKCIONERIMA genocidna tvorevina otvara predstavnistva od drzavnog budzeta RBIH-e i LOBIRA PROTIV SUVERENE DRZAVE RBIH-e A ovi PAPCI IZDAJICE NA VLASTI CE GLASATI ZA BUDZET KOJI CE UNISTITI DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE ! Hajvani jedni bijedni, hajvani i izdajice! Podrska SDA !
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce GLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE ! Znaci nece biti uskoro ni plata za funkcionere drzave Bosne i Hercegovine, institucije, kulturu, sport itd! Drzava BiH-e NECE VISE MOCI FUNKCIONISATI sto je PLAN genocidne tvorevine ! A TO BEVANDA JAKO DOBRO ZNA ! Bevanda , lagumdzija i radoncicu, jeste LI I VI DALI SVOJU GU.ZU dodiku i spiricu ZA FOTELJE I VLAST ?!
srbine, brate, zastupaj i nas hrvate jer ako turci nas za glavu skrate i vama ce piti krva na rate !
Cenicku za predsjednika,ove u penziju!