Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa Zakonom o PIO? Kao da je zaboravljen. Ili treba izabrati novu vladu pa krenuti ispočetka?
...i šta poslije smjene,opet kriza,nerad i gubljenje vremena i tako do izbora još godinu dana,a nakon toga još godinu do uspostave nove koalicije i vlade pa opet ukrug...evo već 20 godina,a NAŠI životi prolaze...bruka i sramota...zaslužujete i odavno vam treba JAVNI LINČ ali sistematski,imenomi prezimenom i funkcijom koju "obnašate"...mamicu vam...ničemu se drugo i ne nadajte,kako sijete tako ćete...!!!
Ljiga damir mašić samo zna traziti smjene, nigdje rjesenja. NE DAJ BOZE da nakon SDA zajaha SDP. Kakvi su takvi su bolji SDA-HDZ nego crveni kmeri, mame im se ***
Ovo sve dođe kao presipanje iz šupljeg u prazno!!! Dođu na sjednicu i surfaju internetom. Neki se dopisuju sa švalerkama i smjehure se u kameru ženi, neki rove nos..uglavnom ubiju ljudi vrijeme .
...i usput se zaradi nešto crkavice... :(((
premijeri na okupu https://www.zenicablog.com/videofoto-obiljezena-deveta-godisnjica-smrti-ahmeta-hadzipasica/
Koliko kriminalaca na mezaru castna covjeka. Kriminalac Brankovic dominira
Neka parlament smijeni vladu a onda motke u ruke i smijeniti parlament a to samo narod može ... Dosta je brate i jednih i drugih . . .!!!
Izdajnička vlada mora otići, okupator na aparatima.
toooo palamudite povazdan a drzava ide u k...c