Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ranjenici stoj...prednost ima alemko iz stranke s visokotarifnim robama...
Projekat Ratnih Profitera
Jest bio tunel spasa al za tajkune koji su se debelo obogatili i naplatili nečiju muku, pare uzimali, robu i zlato švercali i na kraju od prijeratnih pujpura nastadoše današnje gazde, savjetnici, ambasadori. Otvori se zemljo sve progutaj ne zaslužujemo živjeti jer odavno smo izgubili i zadnju birku ljudskosti i dostojanstva..
Jednom nas zaustavili na ulazu, ima prioritet, trebaju prebaciti banane u grad, ovaj objasnjava onom Herzi, u kolica mozes natovariti 400 kg, imamo 18 kolica, 3 moram ostaviti za hitne slucajeve. Kaze ovaj, de ti meni reci kol'ko onda mogu prebaciti u jednoj turi sa ovih 15.
Tunel šverca
Svaki put kad sam se glavom spuco u gredu hebo sam Brankovicu i Bubici sve zensko zivo.Oni su postali zlatni ljiljani i milioneri a mene jos glava boli..
Vreca naprijed, ruksak nazad i ostani glave citave....
Tunel šverca! Kakav tunel spasa, Bog vam dao.
Danas se obilježava 27.godisnjica pocetka pljacke i bogacenja pojedinaca koji i danas neumorno nas gaze a mi govorimo samo nek ne puca..
Sarajevsko romanijski korpus VRS brojao deset hiljada ljudi, sve ukupno, računaj 5 hiljada boraca. I sve vreme rata drźali pod kontrolom 50 hiljada naoružanih mudžahedina, mogli uzeti Sarajevo kad su hteli i posle čuješ Ameri pomogli Srbe.
đe si đenerale nanadhebivi ?🐒🐒🐒
lale gmaz Sve slavne i viteške brigade, čuvene po junaštvu. 😜😜😜
"Vi držite ključeve Grada" reče jedan precjednik jednom generalu, misleći da je time izrekao neku visokoumnu misao, a rekao je istinu; general je odlučivao ko može, a ko ne, ući u Grad. Šifra za prolazak raznih roba je bila "Ide precjednik".
Veliki vođa Bake je ovo sam osmislio u momentima kreacije u tezorskom hladu. Ideju je povjerio Nedžadu. Ovaj je shvatio genijalnost velikog vođe i razradio je ovu ideju. Nakon realizacije ideje dobio je stan po zakonu i par državnih firmica da se šteli.
Grandiozi projekat neimara brankovica arhitekte po zakonu koji mu je bio osnovna i jedina referennca u zivotu i karijeri da zajase drzavu i izvrsi s a nedjela koja je radio drzavi i gradjanima i to po zakonu. Cak mu je u pandemiji tunelcic pomogao da maskicu drzavi proda za 25 KM koja kosta 0.80 KM. A tunel prokopan za sverc, bjezanje iz grada placanjem hiljadama i stanovima koje su prepisivali da prodju tunel
Bio sam ponosan do prosle godine na moje ucesce u iskopu D-B tunela i to sa D strane, Dobrinja, niko ne zna osim kopaca a pogotovu nas sa Dobrinje kako je bilo kopati prokleti tunel. Strasno me pogadjaju ovi negativni komentari, uzas!
@cilhod Da li si Ti pročitao komentare? Niko nije napisao ili negirao da je nije bilo fizički teško iskopati tunel. Ovdje se navodi zloupotreba njegove svrhe.
Kopo ga bejegi onaj sto je stan kupio "Po zakonu"?
Sverca je bilo, svega je bilo, ali kroz taj tunel je funkcionisao grad, naravno da je moglo bolje da se pojedinci nisu postavljali kao da im je tunel babovina....ali kako god, 25 godina poslije rata vlast NECE I NE ZELI propisno konzervirati dio tog tunela....to je jadno, odakle nam pravo da ocekujemo bilo ciji respekt kada pisamo po sebi, po borcima, po sehidima, po poginulim borcima koji nisu muslimani....sve se zapisava osim Poljina...pomislim ponekada da su Poljine svetiste.
To je dan kada su se lokalni dripci prestali baviti švercom humanitarne pomoći i počeli ekskluzivno dobavljati robu kroz tunel sa maržama koje su bile iste kao pri opsadi Troje u Homerovo doba
Koliko sam puta ovuda prošao :( i onda današnja djeca se žale što nemaju najnoviji mobitel
@fbUser1588173662. Gurajuci vagoncic pun robe za prodaju gladnim gradjanima za 20-50 puta vecu cijenu. Samo tako si mogao proci ili da skines svo zlato koje imas i pare ako ppsjedujes, a mnogi su stanove i vikendice prepisali za kartu u jednom smijeru.