Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu Allah dragi podari dzenet , borio se za slobodnu Bosnu i Hercegovinu i dao svoj zivot u toj borbi . Veliki heroj bosnjaka 🌷⚜
Ko preimenuje bravarovu ulicu u Sarajevu i nazove je po ovom velikanu imaće moj glas do kraja života! Izet Nanić jedan od najvećih sinova Bosne. Neka ti je vječni rahmet.
@fbUser1590470183 NAJVEĆI IKAD ŠTO JE KRAJINA IZNJEDRILA, U PRESUDNOM HISTORIJSKOM VREMENU ZA BIH I NJENE GRAÐANE KOJI JE VOLE I TREBAJU!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i smradovi u Sarajevu iz SDA nikada ni sokak mu na Breci ne dadose a kamo li ulicu ali zato usstaskom saradniku Mustafi Busuladžiću skolu ? Fuj Bosnjaci fuj najveca goovna
https://www.youtube.com/watch?v=P5Lr4fhjHjY samo SDA pustajuci je na skupovima pokusava je pod svoje i heroje prisvojiti a zabaravljaju na Divjaka , Sibera, Vikica......
@gooUser1587499464 Ulica po komandantu Izetu je u hrasnici, prije lupanja u prazno ukljuci mozak...
neka ti je vjecni rahmet bosanski gazijo
Heroj i legenda!!
Žali bože. Da moze da vidi za sta je život svoj dao. Za zemlju u kojoj ljudi ne žele da se žive.
Prije par jedan moj prijatelj inace borac ranjen u ratu: nije mi zao sto sam se borio, ali mi je zao sta je nastalo iz ove nase borbe... jedno veliko nist... Dragi Izete neka ti je rahmet dusi 😢
Pravi heroj! A ne zločinac kao Mladić i ostala bagra
nek ti je rahmet na dusi generale
Neka ti je lahka zemlja bosanska!
Sa 30 poginuo a proslo 25 od pogibije.. sta ti je zivot.. nema te pa hajd..
Rahmet ti duši dobroj herojčino naša. Zbog Baketa, Konakovica i slicnih se stidim sto sam Bosnjak. Zbog tebe i tvojih drugova se ponosim s tim.
Čovjek sa 30 godina oslobađao svoju zemlju. Danas ovi sa 40 su predsjednici omladinskih komiteta političkih stranaka
Da ti je vjecni rahmet generale.
Covjek, vojnik , heroj Krajisnik IZET NANIĆ. Neka ti je vjecni rahmet generale .
Vječni rahmet.
Dzennetlija , blago njemu i svim sehidima 💛💙🤍⚜⚜
Jedan od mnogih i jedan od najzasluznijih sto se tzv. srpska krajina u Hrvatskoj i tzv. republika srpska u BIH nisu nikada spojile. Da se to desilo, Hrvati ne bi mogli naprdjivati i pricati bajke o Oluji. Grceviti i nadljudski otpor Krajisnika je stvorio uslove da se Hrvatska oslobodi srpske agresije i neposlusnih Vlaha.
@gradi1 S čime bi se on to borio da RH nije uspostavila zračni most i helikopterima prevozila oružje i hranu??
@gooUser1575752724, cime su se borili i drugi, na drugim podrucijima koje je drzala ARBIH. Ta pomoc nije stizala iz ljubavi prema nama nego zato sto su Hrvati znali sta ih ceka ako bihacka regija padne u ruke agresora, znali su da bi u Hrvatskoj bila cvrsto utemeljena tzv. Srpska krajina prodorom cetnika sa teritorije BIH. Hrvati su tu slali pomoc zbog sopstvenog strateskog interesa a u Hercegovini i srednjoj Bosni pravili pljacku i stetu Bosnjacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)