Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odobravati Po nekima ubiti civila ili zarobljenika u jednom momentu je ratni zločin a u drugom je kao sasvim ok? Uz izgovor on se samo branio. Wtf?!
@Cicibann pa eto ako je bilo ubijanja civila dokazat ce se, ako pratis sudjenje i izjave svjedoka srba sami ne znaju a navodno vidjeli!
A ja ne znam sta vama srbima smeta, popusili ste, imali ste ruse na svojoj strani, niste mogli meda u krajini, kad se cuo tekbir iz sume ostavljali ste tenkove i bjezali, znate samo lajati kao psi, koliko ste dugo radili opsadu sarajeva, koliko djece ste pobili sto bosnjacke sto i drugi nacija i nisu se ljudi predali, a nato vam bacio nekolilo bombi na beograd i bjela zastava.
Da vam ja kazem, tu se nalazi moj otac necu ga imenovati, pola tih zrtava koje su naveli 1992 bi imali po 90god jer su nabacali ljude koji su prirodno umrli, ili koje je rodbina bez drzavne dozvolr eshumirala i prebacila na drugi grob. A ove sto su bili pristalice fikreta je trebalo kao sto je tito sve pripradnike njemacke SS divizije, za drvo nek vise, izdajice su se uvijek visalje.
Kola će se prelomiti preko najniže rangiranih...oni će odguliti 2/3 robije zbog dobrog vladanja će izići za 3 godine familije će im biti zbrinute novčano a oni dobiti vojne penzije.
Dragunov..bolje bi ti bilo da sutis djete..nas 23% je hrabrije nego srbija cjela..bez oruzija smo bili jaci a mozes mislit sad kad se nastancalo dosta toga sto vi ne znate..a ti idi operi noge kakvom smrdljivom Rusu ..
Nedaj se generale! Opet ce mo ih ganjat ko 95 ...ali ovaj put preko Drine pa po Srbiji nek rade sta god zele..⌛
Ponos Krajine i Bosne. Najveci srbijanski vojni mislioci su napadali Bihacki okrug, drzali pod opsadom, a rezultat je bio Dudakovic sa svojim 5.Korpusom ispred Banja Luke. To oni ne mogu oprostiti, ne mogu oprostiti sto njihovih 5 Korpusa nije moglo uzeti Bihacki okrug i sto su dosli do traktorijade. To je Dudakovicev zlocin, nije ubijanje civila, nego traktorijada!
@Krajiskinja haha upravo tako druze, a ja ne znam sta bosnjacki tuzioci cekaju, molbu da se podigne koja optuznica protiv njih ili sta
Jbg nisi se trebo branit, sad si naebo.
com se sudi časnim generalima A BIH zločincima se postavljaju biste (Vardište)
DOK
5 korpus se casno borio i branio ovu drzavu od agresorske politike srba, cijeli svijet zna ko je bio agresor a ko se branio, dudakovic azif ce opet kao pobjednik izaci i iz ove bitke!
Nedaj se generale !!!