Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejdo,o,Sejdooooooooooooooooooo....kvikli......
koga li zastupa žaboliki sejdo mali sabinetin
ajme meni spašavaju nas TURSKA I SRBIJA, ovo može izać samo na nove ratove i podjele, ipak su to okupatorske nacije
ovde nema predstavnika Hrvata ni iz BiH ni iz HR prema tome što se god oni dogovore to je za nas neobvezujuće, za nas je to samo neformalno druženje okupatora BiH na uštrb poreznih obveznika. Zanimljivi su mi neki komentari gdje se bošnje trude određivati jesu li hercegovci hrvati ili nisu hahahahahahah, stvarno ste inteligentni
Tambura, tamburice - zar ti nisu pregorijele zice? A poslem govoris kako nemeres dihat , da te utusi.Ostavi se corava posla i idi lijeci se.
http://www.vijesti.ba/politika/38463-HDZ-1990-Nije-dobro-sto-Karadjordjevu-nema-legitimnih-predstavnika-Hrvata.html
Vec smo bili zakljucili da Pretorian ima malog pišu :)
Mozete samo da la.jete bal.je ko uvek. Srbi serviani - dok ste vi istinski serviani kroz celu istoriju jer ste servirali svakom okupatoru sa kojima se Srpski narod bo.rio Srbi sm.rde- dok u istinu vi tuknite po loju Samo la.jte jer ste u svemu slabiji od Srba. Nema jedne stvari da ste bolji od nas ni jedne jedino u cemu ste bolji i to zato sto nama ponos ne dozvoljava to je u podvalama i vlastitom ponizavanju. U svakom sportu smo bolji vec to jasno govori ko je bolji bo.rac i ko je mnogo spretniji a koliko ste gl.upi da ne pricam kad postoje vicevi o vasoj gl.uposti sta vise onda reci!!!
A sta je Srbin nego turski sluga i najbolji partner, vazda bio i ostat ce.
treba gul od tadica da trazi da mu donese dodika na tacni..ko karadjordja
Pa zar nije Tadic predstavnik hrvata, s obzirom na pedigre i gene kamene!!!Abdullah je turski, hocu rec srpski, zapravo isti k...., a Zeljo je bosanac original.
Ako se vec pozivaju matice naroda iz BiH gdje je tu predstavnik hrvatske matice? Srbi imaju Tadica, Bosnjaci imaju Abdullaha a gdje je Josipovic??
Skim si takav si
Ova slika je ekstra Komsic za BIH , Izetbegovic za Tursku , a ovaj Smrdo za Srbiju
Ako mi ne spasimo Tursku od nadolazeceg raspada kojoj nazalost sleduje e i nece niko. Gotovi su TURCI EU nece ih sebi a na istoku svugdje padaju bombe pa izvoli
@HERCEGBOSNA velikosrbine, super dosao si na ovaj portal malo da progledas ocima iz tog BL. brloga(malo si se kamuflirao) . Imamo mi ba svega, portala demokratije , ma svega ba, znam kako je vama, ko i prije, ne da ti je prazan frizider vec je i on crko ,star tri decenije onaj sto si maznuo 90tih.....
Plus pohvatati ratne zločince guznog crijeva bliskoistočnog najnovijepazarskog i osuditi ih, Ganicija i DivLJaka izručitii Srbiji da im ona sudi,jer im je otadžbina !