Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek pola bude ko sto prica, mi cemo sretni biti. Iako nisam za Njega glaso.
E da si glaso a ne za n.p. radoncica, sada bi SDA kao apsolutni pobjdnik mogla da jos bolje i efikasnije postavlja uvjete. Bosnjacima je jedino spas u jedinstvu.
Ako ga Čović danas počne zamotavat i muljat najbolje nek odmah predaju Inzku da rješava sve ekonomske probleme,a oni se mogu nastavit naduravat politički do idućih izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je predsjedniče, samo oštro i jasno.
Meni ne daje predsjednik nafaku nego Allah, i živim od svojih ruku, ne na jaslama predsjednika. Ali šta znaš, neki čak govore da sam ovde plaćenik da bodrim i navijam za SDA, znaš li ti šta o tome?
Hercegovac, tvoj komentar nema nikakve veze sa onim što sam ja kazao. Lijep pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kmeeee dodo, kmeeeeee
Bake, ne popustaj ustasama pa makar nikada vlast ni ne formirali !!!! I tako imamo staru vlast u tehnickom mandatu a nova vlast zasigurno nece biti nista bolja od stare, pa se ni nama ne zuri ... Ko hin ...
Bakire, pokaži zube, brani i bori se za cjelovitu BiH. Ni metar zemlje ne daj. Sjeti se onih ,koji su dali svoje živote, da bi mi sada živjeli u miru.
sve kreten do kretena oni se bore za svoje interese a ne nase
vlahi kenjas volim tita crkni pukni
SDA i HDZ ne predstavljaju gradane nego nacije tj. nacionalne drustvene elite. Kroz to se ogleda njihova percepcija drustva i drzave "teritorija, nacija, krv, segregacija".
Slazem se, samo sto je nacionalna podjela, na tim principima funkcionisanje drustva i drzave na njihovoj ideoloskoj ravni sto opet dovodi do podjele teritorija i na kraju nestanak BiH.
I strogo se drzi ,,Islamske deklaracije" o kojoj si nedavno pricao...Nemoj ,,babu,, da izneveris!!!
@ samo islamsku deklaraciju furat ništa ni manje ni više. nek se zna ko je gazda
Glup si Bakire... Ima da ti radimo isto sto je pokojni Tihic radio nama.Malo bolestan on,malo bolestan drugi itd i sve u krug!I sta ces ti?Mozes samo da ga duvas... Mozes ti ucenjivati ali koga?
Pod a)Dodik nije moj igrac b)Oni su ga i doveli na vlast c)Oni se i pitaju u BiH a ne Bakir,Dodik i Covic Ali tvoja inteligencija ne dozvoljava tebi da to razumes a ni meni moja da sa kretenom kao ti komentarisem...Balince!
Ima izreka "Kad te zmija ujede dvaput iz iste rupe, nije do zmije"..medjutim toliko je ovaca mentalnih u narodu, a vidim proporcionalno i na klixu da ce pustiti da to zmija uradi i vise od dva puta..
Tako je Baka...oderi ga!
Kako god bude običan narod popušiva, a ovi bogati mafijaši postaju još bogati.
ovaj sivonja čović je daleko podliji nego dodo
Tako je Baka, samo drzava BiH, nista entiteti.
pricajte sta hocete protiv Bakira,ali je on trenutno jedini zreli politicar koji predstavlja Bosnjake,saml uz ovakav pristup BiH je odrziva
E, IZGLEDA DA JE VODA DO PODA. D. ČOVIĆ PROČITAN SA SVIH STRANA! SADA MU JE NAJBOLJE DA ODE I ZATRAŽI PRIJEM KOD TUŽIOCA!
Dodik je 20 godina lagao svojima i lavrnjo za vama a zasto i ti sada nebi 2o godina cinio to isto.