Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi negatore genocida jer ako im se ukaže prilika,ponovno bi počinili genocid.
Zakon je za sve isti. Ko god negira genocid bit ce kaznjen. Bio on hrvat bosnjak ili srbin. Koji k se sastajete. Nije ovo zakon protiv srba samo. Sta glumite pred izbore?
Pa ne glume. Oni jesu genocidaši?
Kao najbolju mjeru protiv Visokog predstavnika Dodik će im predložiti objedinjavanje funkcije člana Predsjedništva BiH i predsjednika manjeg bh entiteta i da to naravno bude Dodik. Sposobnijeg nemaju pa neka dovrši ovo....dobro mu ide zabijanje eksera u sanduk rs-a. :)
Ma mogu se sastajati do Kijametskog dana, neće više smjeti negirati genocid! Oni su svaku granicu zla prešli, pogani i lajavi majmuni. Svako njihovo protivljenje vodi ih dalje u izolaciju.
čitav svjet za šaka jadnika protiv zakona
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ – Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO-a, ”The European„ 10. jun 1993.
najgore od svega na balkanu je što svako brani svoga GULIKOŽU. Srbi dodika, bošnjaci bakira a hrvati čovića
Dosadni ste brate...niko vas nista ne pita, nikog u Bosni, kako nam drug skroje kapu...mali smo, sitni, nebitni...
Ovi posljedni potezi su pokazali koliko je Bosna u svjetskim relacijama bitna prije svega Evropi pa i Americi. Htjeli bi je i Rusi, Kinezi i Turci, ali NATO je uradio mnogo prije važne korake. Bitni smo, itekao smo bitni što će pokazati vrijeme pred nama kao što je i ono iza nas. Carevine su se uvijek otimale oko Bosne. Ni oko jedne države u regionu kao oko Bosne kako postoji.
Dosadni ste brate...niko vas nista ne pita, nikog u Bosni, kako nam drug skroje kapu...mali smo, sitbi, nebitni...
Hoće li iko maknuti više ovu budalu i provjeriti imovinu odakle mu, jer izgleda da mu je to najveći problem, krije se iza nacije zbog ličnih interesa, kao i svi političari što u ime naroda pljačkaju
i šta mozete izmjeniti nista samo zavaljujete srbe u bih uvodzenjem mozda neki sankcija rs ovo je samo da dodik dobije poene na vec dogovoren scenario sve sto zakljucite ne pije vode SAD NJemacka Engleska Francuzi i ostali su tako odlucili samo sljedi bajbukana dodo prestani vrijedzati narod i mrtve i nema nikakve opasnosti
Zabrinuti brundo
Sad se moze povuci nacionalni interes i ukinuti bilo koja odluka te skupstine. Bezveze se okupljaju.
Poželjno je da imaju jedinstven stav, ne da zatežu kao do sada nego da pretegnu! Da stanu pod jednu šljivu, kad već žive u mitomaniji i lažnoj prošlosti. Dakle da vidimo da li su miševima otekla muda.
I ?? Koja je svrha tog sastanka???
Stav će biti usaglašen najvjerovatnije, zašto je to bitno?
ČIm im smeta to, jasan je znak da su genocidaši.