Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebite se svi redommmm
Uslov za odrzavanje na vlasti etno elita je konstantno pravljenje medjuetnickih tenzija koje opravdava njihovu vlast i postojanje. Spremni su da idu u krajnost sukoba svake vrste da bi ostali u fokusu a politika etno podjela dominanta u drustvu i politici.
dragane čoviću. Smeće jedno odvratno ex komunističko, velikosrpsko. Hrvatska te plaća, a ti gostiš optuženika i kriminalca zdravka mamića. Upoznaješ ga s chetnikom, šešeljevim potrčkalom aleksandrom vučićem. Slaviš genocidni 9. Januar zajedno s milokradom dodikom u Banja Luci i zajedno s njim otvaraš sajmove po Mostaru, blokiraš osudu višegradskih chetnika u parlamentu. Hercegovina nikada gore uglađeno podlo smeće nije imala od tebe u čitavoj svojoj povijesti.
Sve bi ovo bilo davno zavrseno kako tako da DF nije usrao stvar.I kad pocne primjena i uspostava vlasti opet ce kao 2014/15 izaci i napraviti pometnju tada ulazi SBB.Znaci jedan te isti problem u krug.Samo i naroda je znatno manje zapitajmo se ko ce ostati u ovom svemu.
A đe je Bakirov shupkoljubac Komšo
Dragane samo naprijed nema popustanja , uzmi ono sto nam mininalno pripada kao jednom od tri konstitutivna naroda
Klix kaže "izbjegavaju"gospodo nije da izbjegavaju već neće i netreba da se prisustvuje i odazove na pozive ponižavajućeg karaktera,samo jeden primjer prošle godine je bio presjednik presjedništva Bošnjak i pozvan je bez protokola kao obični građanin a ove godine je presjednik Dodik i pozvan je protokolarno i održao još uvodni govor na otvaranju sajma i tako i ove godine.
Dat ce mu finansije i pravdu. To je sve sto covic hoce. To jest sve.
https://www.youtube.com/watch?v=PhCiAzlHBL8
Da nisu muslimani Komšića izabrali,Hrvati bi se sigurno na ovaj ili onaj način riješili ovog govneta Čovića,al ovako ste mu samo bili vjetar u leđa... A sad nam svima meću i jedan i drugi i treći. Uživaj stoko
Dodik nervozan jer nece cuti sta se prica na sastanku!! Snage FBiH se ujedinjuju i krece akcija prema NATO/OTAN. Vrijeme je bilo.
Oportunist, bivši komunist, sadašnji veliki demokrat, hrvat i srbin. Sve po potrebi. Pogodite o kome se radi.
Znaci, ponovno sastanak legitimnog lidera Bosnjaka i legitimnog lidera Srba.
Hajte popustite nacionalizam malo rafite na platama sta i normalnom zivotu odose gradjani vani furate istu pricu 25 godina a nas sve manje ne serite i tadite na zivotu jeblo vas ime i prezime
Gledaj slike, sijede kosice su cudo. Inace mnogi stari znaju biti jako bezobzirni kao osobe. Valjda iskustvo, ili ne mogu vise da se sexaju pa svu energiju usmjere ka drustvu i takvom ponasanju.
Dokad vise ovo trpit glupi narode
Medijski neprijatelji...iza CIPKANE zavjese janjetina, gradele...kahvica pa onda kavica.....predstava za ovce.