Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj bio otac 3 djece. Valjda je sad komšija otac. E moj novinaru
Papak i preletač! Iz fotelje ode pravo u zemlju
Iskreno saučešće porodici. Lično sam poznavao gospodina Mićića i mogu reći da je bio velika ljudina koji je mnogo napravio za povratak Bošnjaka u Bijeljinu. Počivaj u miru Mićo.
Saucesce porodici. Iz biografije Micica vidi se mnogo vise kvaliteta i ljidski i profesionalni nego sto je politicki djelovo!!! Politika nekog usmjeri mozda u pogresnim pravcima ,ali to ne spori da je u profesionalnom.zivotu pa donekle i politickom bio dobar covjek!! Za omjer dobrog i loseg mi nismo tu da sudimo vectamo gdje otisao!!! Bio je dobar za sve Bijeljence bez obzira kao se zvali!!!
ko god se proda i ode sa Dodikom ne traje dugo, tako i onaj iz Foce
bio je dobar covjek dobar komunista
RIP i porodici saučešće.