Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
-Covjek se javlja u vladu i pita dali moze tamo da radi , kaze i ja bi bio poslanik u Vladi , koji su uslovi ,a ovaj iz vlade se dreknu na njega .......jesili ti lud -jesam ..........imali jos neki uslov.
Sada će ga i žena ostaviti. Jeste da je mlatio redovno ali je bio i ministar.
Suljagić se vraća kući, al kad okopni.
žao mi čovjeka nekako ali baš kad prokontaš kolika dalabu moraš biti da napišeš hvalospijev o svom velikom vođi i onda te on postavi u ministarsku fotelju. Da je pisao o nekoj legendi ili poznatom liku iz prošlosti nego se uvlačio.
doslo vrijemeb za naplatu ameri traze svoje saudijci svoje turci svoje a mi merhametli htjeli bi svima njima ugodit
Ja bi reko da je Zlaja posto radikalni Bosnjak. Sad cevam radikalno da trosi poreski novac na svoja putovanja (u interesu drzave ha ha ha ha). Ova zemlja buducnosti nema sa takvim klocevima kao ZL.
Emir - konj, Nikšić - tokmak obični, Lijanović - kloc tupavi, ekipa snova.
Tugo moja kako radikali slave što odlazi Suljagić. Al ne radujte se prerano ima nas još koji znamo razlikovat šta je vje.rsko a šta svjeto.vno. Još ćete se sekirat zbog nas...
Sad ce nas Zlaj(oglu) da organizira slavlje za svoje \"posluznike\". Mogla bih doci anamo jer u BiH neima ni jedne koja vise licni na Andjelinu. Pozovi me Zlaja i ja cu doci....
Ovaj pored mene mi nešto nikako ne sliči na Slavu Kukića, u čemu je stvar? Zlajoglu Popušlić
Ma jel to moguce!?! Ljudi, jel vam to \"slucajni prolaznik\" ministar??
HYebo sve al ona konjusina premijer je najveći međed kojeg je ta premijerska stolica morala trpiti još od vremena olimpijade. Pa čovječe da glavna magistrala Sarajevo - Mostar ostane blokirana 3 dana. Onaj lagmdžijin uhljup iz konjica je prava klocina.
Ovo im je najpametnija odluka, ako im je imalo stalo do rejtinga stranke. Lokalni ministar-zrtva svega i svacega fakat je vise dodijao, a providan je i sa ovim medijskim izlijetanjima, valjda pokusava popraviti imidz sto ga je momacki za;ro prosli mjesec.
Natakario zlaja-zlobnik Emira nemanju ko levata i glupana zadnjega. Fino mu ljudi govorili od prvog dana da ne budaleši a on ko zadnja stoka provinciska misli da je pametniji od svih.
onaj fudo kasumovic je ko slijepo crijevo zacas se uspali a sasvim je nepotreban
Lagumdžija se sav olinj\'o i izobličio...šta bi od onakvog omladinca??!