Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj države i suda, ganjaju se branitelji BiH zbog šamaranja zatvorenika dok se ubice, silovatelji šetaju slobodno.
@@la sereš puno, ako je bio seljak treba ga osudit i ćao
@@la kuš stoko bezobrazna....lojava...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se ne lažmo, ničiji civili nisu sami sebe ubijali. Ako je kriv treba da bude osuđen i to je to. Iako živomo u BiH, sud je tu da dokaže i pokaźe šta je bilo
ŽIVIO HEROJ BiH!
"Za nanošenje Duševnog bola" O vlahadijo genocidna, izvrše agresiju na RBIH i onda te tuže za nanošenje duševnog bola jer si branio svoj sopstveni narod, psu i vlahu nikada ne vjeruj, HEROJ!
klasicna realativizacija po Sanu matrici..
svi nsto pametuju ..pa ima sud ..ako ga osude onda je kriv . ako ga ne osude znaci da nije ..tako to funkcionira u demokratskim pravnim drzavama .
@dejotata , a šta sa onima što ne priznaju ono što sud presudi
Svi se na kraju price sastanu sa svojim (ne)djelima. Ako je vrijeme na vasoj strani, znajte da ste na pravom putu. 🙋
Oslobadjajuca naravno abd.
Ko je učinio trun zla neka ga vidi. Ipak treba dobro pogledati kvalifikacije njegovih djela, i onda to uporediti sa klanjem i paljenjem civila, zena djece , čisto da se vidi karakter zlocina na svim stranama.
Sejdića lično poznajem od poslije rata,nisam znao da je činio takve stvari,ako je, treba da odgovara,potpuno se slažem...međutim ,ljudi moji znate li koliko zločinaca i zlotvora i dalje živi i radi i to u zajedničkim institucijama u Foći,Višegradu Banja Luci i da ne nabrajam,ima ih i u parlamentu,sve se zna,samo nema dobre volje da se svi dovedu pred lice pravde....
još jedna epizoda serije "Moj zločinac je bolji od tvog"
Ucestvovao u mucenju,necovecnom postupanju nad civilima. I vi imate reci opravdanja za takvog zlotvora?Dok su vasi zlocinci dobri,posteni,fini,a sa druge strane su agresori, nema tu buducnosti.