Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O nabijem i vas i izbore, sve manje i manje ovaca imate. To je znak da se svijest budi, sporo al budi se.
Pozdrav i tebi.
još malo pa nestalo.
E sad ide suplja: "Ovo su vrlo bini izbori i svi obavezno trebaju izaci...."... problem je u tome sto cemo opet imati mogucnost da "izaberemo" iste stranke ili nove stranke sa istim ljudima koji su sada umjeto na SDA na listi SBB-a i obrnuto i slicno. S obzirom da su izbori nedjeljom, ja cu izaci ako budu organizovali istureno glasacki mjesto u Dubrovniku i plate mi vikend da provedem dole sa porodicom :):)
imas nezavisne kandidate
E opet neću stići na vrijeme. Nema veze, ostaću NEZAVISAN u svojoj avliji.
ma glasat cu nek je samo moj i iz mog sela makar kanibal bio izjavio je hapa hapic ugledni clan stranke iz haj nehaja za radio hibiskus
I ja ću da se kandidujem. Obećavam da neću mnogo krasti (samo pred praznike). A neka mi plata bude i 2500 maraka al' neka bude redovna. Toliko od mene.