Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radio samna izborima i znam kolko ljudi ne znaju brojati broje 100 listica odmah i kad se zbune onda od 100 ispadne 103.
Osobna higijena se postiže uporabom proizvoda za osobnu higijenu koji uključuju: sapun, šampon za kosu, kreme za kosu, četkicu za zube, pastu za zube, pamučne štapiće, dezodorans, balzam za usne, kreme, losione, rupčiće za lice, šišač, grickalicu, vodicu za usta, turpiju, piling, britvicu, kremu ili pjenu za brijanje, kremu za kožu i toaletni papir. Ostali proizvodi za osobnu higijenu i njegu mogu se koristiti za unaprjeđenje zdravlja i blagostanje.
A jeste dosadni s tim brojanjem listica.Ne znam zasto su se i odrzavali ovi izbori,kad je sve namjesteno.Malo vam para,pa hocete i sa ove strane da zgrnete.
pa ako ne znaju brojati zašto ste angažirali dotične zamjen te ih sa nekim iz SDA oni dobro broje
Šta više brojite kad je sve namjesteno
Ocekuje se da ce doci do drasticnih preokreta kad se jos ovih 45 listica prebroji :)