Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su trebali završiti zadnjih nekoliko sedmica dok ljudi nisu smjeli da se kreću.
Neće koridor Vc zavrstiti sljedećih 15 ak godina . 10 milijardi su uprihodili u zadnjih 10 godina za ceste
Ako ikad završimo kompletan 5C, neki njegovi dijelovi bit će praistorijski a vjerojatno i u takvom stanju. Nikad se mi po novom nećemo provozati a do sada uplatili preko 8 milijardi.
Ne znam kakvi su to univerzalni tuneli, ja u onolikim tunelima po EU konstantno milioni auta prolaze nikada nisam naisao n sluzbz koja nesto radi u tunelu, a sve je perfektno, cisto, uredno i sve lampice na broju.
pa kada odes negdje jednom u 10 godina, mala je vjerovatnoca da ce bas tada naletiti da vidis ;)
Svake god nesto rade kao da imamo 2000 km autoputa ccc
Ovako se bolje ugrađuju ...
A od sarajeva do tunela pun auto put pikova ii zakrpi po deset - dvadeset metara. Vozis stoju a volan skace ko pikamer, pedeser nijanse sive
Eto jeftino vam gorivo, provozajte se do ze, pogotovo od Kaknja do Ze, friska krpljenja, pa mi se javite kako volan reaguje. Pusa
Ma nije tunel za Bosnje
I onda putarina 14KM uskoro
Još malo pa nece bit auta da prolaze tuda osim službenih