Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba poslati ovo Leonardo Di Capriu neka stavi na svoj twiter, da vidi vasceli švet kako srbi "lepo" čuvaju reke i kako drže do higijene....
@Edin_Edo Na tvoju zalost nisu samo Srbi krivci.
@gooUser1604305130 Nisu, Marsovci su još sa vama ovo zagadili. Pola vi a pola oni..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navikli da bacaju u Drinu
Peksinava sorta ti likovi odozdo..Mededa ..Visegrad ..gluvo bilo..naopak narod.......medu sobom se zene i udaju stigla je kletva
Balkan
NIje otpad tu dospio pucanjem neke gore brane, nego zbog PRLJAVOG NARODA koji baca smece vani. Odron bosanski.
PREGOVARALI ministarstva entiteta Republike Srpske, Srbije i Crne Gore ??? Pa nisu Srbija i Crna Gora ENTITETI !!! GDJE je ovdje BiH kao MEĐUNARODNI SUBJEKTIVITET !!!
@ponta60 Upravu si. Medjutim tacno je da i ove nase zaboli za sve osim za njihove vile, luksuzne apartmane, skupe automobile... Niko se ni za sta ovdje ne zalaze i ne brani.
Na sve strane je isto. Zbog smeća je zaustavljana i HE Grabovica, Čitavo naselja bacaju otpad u Neretvu. A ljubitelji prirode, ribolovci, iza sebe ostavljaju smeće na obalama.
To smo mi! ! !
Podsjećanja radi - Tokom agresije i genocida u BiH, direktor hidroelektrane Bajina bašta, koja se nalazi nizvodno od višegradskog mosta, poslao je ratnim vlastima u Višegradu pismo u kojem traži da ne puštaju toliko leševa niz Drinu jer im to ometa rad turbina, nego da nekako rasporede.
Krvava Drina😪
Nikad ona Kojiću,ne može više biti čista,a pogotovu najčistija Sve dok su u njoj,ili na dnu ili plutaju kosti Bošnjaka Višegrada,Foče i drugih gradova
Čuj teorije? Aj budale vidi smeća a on najčistija, koje licemjerstvo i idiotluk bože nas sačuvaj. To je ko reći vodi čovjek se davi guši a on nije tebi ništa. Pa nisu se svi ni iselili iz bih jer smeće vlada. Naravno da većina imaju otpornost na smeće, koje ovakve licemjerne izjave može izjavljivati ali to je nula-kvalitet života. Šta će ti život okružen smećem?Da jedeš zatrovano, ustaješ tmurno, dišeš smrad.A budale kaže najčistija? A budale vidi smeća a on čisto?!?
Ovo na zapadu kad vide...'aa to srbi? Ništa novo'.
To su im poslala braca iz srbije, koja decenijama kradu nasu struju!
Na žalost sve su nam rijeke zagađene plastikom i ne tako rjetko vidim kada se auto zaustavi i baci kesu smeća pored ceste STRAŠNO koja smo mi stoka i koliko ne volimo okruženje u kojem živimo,a dok pređemo granicu ko curice se ponašamo i poštujemo sve