Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvucite mu pamet !
Generala hvala ti za sve što si učinio za Republiku SRPSKU,a zelembaći neka se jedu od muke na svoja 24% muslimanske teritorije hi.hi.hi.
Srpski teroristi ne miruju: http://www.ljutibosanci.com/aktuelno/bratunac-srdan-vrzic-spremao-napad-na-ljude-koji-su-bili-na-kolektivnoj-dzenazi/ Mevlid - 4 metka Srđan Vrzić - 13 automatskih pušaka, puškomitraljez, 55 okvira za pušku, šest protivpancirnih mina, 80 ručnih bombi, dva ručna raketna bacača, 3.790 gr plastičnog eksploziva, 174 detonatorske kapsule, sedam tromblonskih mina, dvije zolje, pet pištolja, osam granata, te više od 5.000 komada municije različitog kalibra, optički nišan, dva noža za pušku, ručni bacač raketa, dijelovi od pištolja (navlake cijevi), kao i veća količina municije, dijelova oružja i vojne opreme
Genocidnog vlaha ce stici ruka pravde kad tad , a nama Bosnjacima ovo je opomena da pamtimo i kad nam se pruzi ruka da vratimo istom mjerom insanla.
Mladic = genocid = rs !!!! SIKTER