Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 Marta katolicki.
Svakog pravog vjernika, bez obzira na religiju, treba poštovati, jer mu religija ne dozvoljava loša djela, u koja spadaju ubijanje, klanje, paljenje...., ali haman da je malo pravih vjernika.
to kurva o poštenju, jel??? Mi muslimani se inekako pridržajemo tih pravila, al izvoli po svijetu pa ćeš vidjeti toleranciju i razumjevanje katolika i pravoslavaca.
Druže moj, Allah dz.s. voli pravdu, a nevoli nepravdu i zato se bojte onoga sto jedno protiv drugih iznosite, ne sudite ljudima i ne istrazujte njihove mane, ako je kod nekog mana i ocita onda ga najljepsim savjetom u 4 oka posavjetujte, a ako nemozete da savjet nekome date uputite hajr dovu za njega. Ruzno je da jedne druge prozivate i da se djelite.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ramazan šerif mubarek olsun! Svim ktolicima i pravoslavcima. Da vam Allah dragi podari snage da uspijete izpostiti te dvije sedmice u jako jako teškim uslovima. Za pravoslavce bi bilo fino da uvedu, da se tokom posta nesmije lagati. Joooj kako bi ih uzeli na foru....
Nisu 2 sedmice nego 40 dana!!! hvala na cestitkama!! u svakom slucaju!!!
Sa primatima ne komuniciram a rijetko kad opsujem, al tebi jebbem mater bas onu zatucanu i zadojenu, i to danas na prvi dan posta...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
procitah ovo "Ove godine pravoslavci i katolici slave Uskrs istoga dana 20. aprila." pa se sjetih svog a i hitlerovog rodjenja koji je na isti dan 20. aprila:) malo mi shega, ovi pocinju postit a ja i hiki slavimo rodjendan:)
Srecan rodjendan Dr.Hadschy i sve najbolje!!!!!!