Na sjevernoj polulopti
0
Danas počinje ljeto
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kokuzu je zima i u avgustu
diVi slike i ljepote....
BAOM - Bosanska Autonomna Oblast Makarska. Vala iš\'o bih i u Hag al\' samo da se dobro provedem ovo ljeto. Vrijeme je. Još malo i adios kokuzi , lipsajte na vrućini!
napokon moje drago ljeto!!! yay,yay!!! ovog ljeta ću definitivno poludititi!!!
Gdje Zeničani prodju tu drveće više ne raste ! SAČUVAJMO WILLS I ALEJU OD ZENIČANA ! OSIM ŠTO KRADETE ZENIČANI, OSTAVITE NAM MAKAR DRVEĆE !
djevojke sa lijepim va.ginama volim, djevojke sa lijepim va.ginama volim, mirisu na smolu, moj je gla.vic vec odavno izgubio luku.....paraparaparapapaprarara
kod nas u Krajini ljeto je davno pocelo ;)
mogo bi ga danas negdje um.ociti....ima li koja s sa.x a da bi ga pri.mila na prvi dan ljeta......
Ljeto ce poceti tek kad se McDnoald\'s otvori...
kokuzu je zima i u avgustu al zato nije u julu
ljepa zima,bar nema komaraca i ovi insekata.
cuj kaze godisnje planirajte krajem jula i pocetkom augusta.Pa tad su najvece zege.Sta treba da izgorim ko prosle god. prosle godine krajem jula bio na moru,sto je najgore do plaze te suncanica spuca od zerave :D.Neznas odakle je jace odozdo ili odozgo. Najbolje je na more u septembru,more toplo a sunce uopce nije jako.
@SA-X Na sjevernoj POLULOPTI Danas pocinje ljeto Razumjem Vasu teznju za stvaranjem Vama jedinstvenog \"bosnjackog\" jezika i izricaja, ali krajnosti u koje idete, u najmanju ruku su smjesne
Da se razumijemo sve sto kazu ovi nasi iz \"Federalnog hidrometeorološkog zavoda\" covjek odma moze racunati suprotno... Znaci odmor planirajte pocetkom septembra :D
prosle godine jesen je zakasnila 10 minuta
-Ovo nije fontana zelja ! -Staje vaginalno podmladjivanje na morskoj obali uz jutarnje isparavanje -joda iz mora, U proslosti se to zvalo suprugov ´shav.
ljeto!! ouu jeeeee 8) yebo zimu ba..grrr...