Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da su vase sestre, prijateljice, djevojke u pitanju. Da li biste isto tako razmisljali?
Nemojte vi o tehnologiji pričat. za tehnologiju i nauku je stručnjak Dr Prof Zikrija Avdagić,bosanskohercegovački stručnjak za neuro fuzzy genetiku i inteligentne sisteme. Neko veli da je psihopata i šarlatan,da mu je mjesto u psihijatrijskoj ustanovi ali samo prava raja i glupi studenti znaju da je on stručnjak i naučnik kakvog nema cijela europa....
To, svaka ku­va kojoj se nije svidjelo što joj polugole slike nije lajkao lafac nego napaljeni štreber kojeg ne primjećuje sada može da laže da joj se \"dobacuje\" i da je \"proganjaju i maltretiraju komentarima\" na internetu. Bojkotujte ovih 16 dana \"aktivizma\" i mržnje upućene muškarcima!
nije skup, ja sam ga instalirao na moje krave, da ih mogu pratiti kad odu na pasnjak
ja sam za tehnologiju! nego, kad smo vec kod tehnologije, koliko kosta onaj uredjaj za pracenje zene, kazu da se dobro pokazao u Sudiji pa bi i ja presao na visoke tehnologije?