Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polazisna tacka za veliku nagradu RS, Mile ili Vucic, tko prije traktorom do Drine
Kakva patnja u bošnjačkim srcima i težak čemer u bošnjačkim dušama. Trebalo je da se autoput zove "Autoput Vojske Republike Srpske"!
@drinsky1
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko prvi probije autoput prema Dalmaciji, taj će odnijeti većinu prometa pravca jug-sjever prema Mađi. Lijepa cesta, čestitam Srbima, ovo je ulaganje u vlastitu budućnost. Želim im još puno kilometara autocesta!
@kiksi11 Tako je, šteta je što se uporedo ne gradi i gasovod (plinovod). Od toga bi svi imali koristi i TK i USK a i Dalmacija!
@BobaBG70 Dalmacija već ima plinovod uz auto cestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadreality show u originalu, otvaranje koridora VC https://www.youtube.com/watch?v=A5xaL82_9Fk
Nemojte me smatrati negativnim,ali zvati premijera druge drzave da otvori 36 km autoputa je smijesno.
Cudi me da je izvodjac radova iz Laktasa hahahaha
Idemo svojim putem, je poruka koja se stalno zumira na RTRS. Onoga NAKON GENOCIDA naravno nema, vljada se podrazumijeva !
Ma nek se zove vala i 11/9 boli me racku, samo da se moze voziti...
Dobro bi bilo da je pozvan i BAkir Izetbegović na otvaranje ! Presiječe vrpcu sa DOdikom, onda priskoči BAkirov omiljeni vladik Grigorije i osvješta autoput koji vodi u nezavisnost pod crkvenoslavenskim imenom 9. Januar ! VAko ga je Davutoglu šuknuo Dodiku na otvaranju Ferhadije, a čovjek u najboljoj namjeri donirao TEPIH !
Gospodin Dodik zna šta radi, u zadnje vrijeme je preuzeo potpunu inicijativu u RS, njemu su ovo vrlo bitni izbori, nekada je to radio sa Tadičem, a sada u svoje interese ukjučuje i Vučića. Budimo realni, sastaju se dva Srbska lidera, svoji na svome, a Bošnjačka Sarajevska - minder politika, gdje je za povratak Bošnjaka u RS i prosperitet BiH bilo najbitnije da izvadiš ličnu kartu u RS, a živiš u Sarajevu ili okolini doživjela je potpuni krah, jer kočije su samo u basni i pjesmi postale bundeve.
Ne kazu nista kad ce put postati funkcionalan?
vidi autoputa što krivuda haah
Za 30 kilometara napravili odmoriliste da se srbi sa konjskim kolima mogu odmarat. Dalek je to put njima.
Ko će ga osveštat ?? Ipak se zove 9. Januar , a ne bilo kako.
nema sta..RS se ubrzano razvija pod vodjstvom predsednika Mileta..ovakav auto-put ni u americi nema
Lijep autoban !
Jašta, kao onaj vaš autobahn u Dalmaciji, svi ga hvale!
@BobaBG70 Pa, jeste. Velik skok naprijed, to se malo-pomalo vidi.
Toliko o tome da vucic igra posteno. Nigdje nikoga izbdrzavnog vrha, gradi se put koji nije skoro pa ni potreban, umjestod a spaja svilaj doboj krme dodo ima namjeru da gradi banjaluka split. A o imenima da i ne pricamo. No kao i sve kod smrda propadne dok si rekao keks te ocekujemo brzo sranja.