Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO NEGATIVACA NA OVOM PORTALU, NE MOGU DA VERUJEM. TI SVI KRITICARI SU VEROVATNO JEDNO VELIKO NISTA U ZAJEDNICI U KOJOJ ZIVE. OSTAVITE KRITIKE KRAJU, PUSTITE DA DECICA IMAJU ONO STO I ZASLUZUJU, ATO JE: \"MIR I VECNA SLAVA\"!!! SPOMENIK KO SPOMENIK NIJE LOS, IMA SMILSA, SVIDJA MI SE I RADO CU SVRATITI I POMOLITI SE NEVINIM DUSAMA KOJI SU BILI KOLOTERALNA STETA TOGA RATA. SHVATITE DA UMETNIK NIJE NAPRAVIO TAJ SPOMENIK DA SE SVIMA SVIDJA, ON JE TO NAPRAVIO NA AMINOVANJE VELIKOG DELA AKADEMSKIH RADNIKA BIH I ZATO ZACEPITE SVOJE GUBICE I UZIVAJTE U SVOJIM MUKAMA (LJUBOMORI I NEMOCI). POZDRAV NORMALNOM SVETU.
potpisujem
slušaj basta ja da se pitam taj spomenik bi trebo bit do nebesa, i baš suprotno od onog što ti kažeš svaki dan treba dolaziti pred spomenik i ne blejati u njega kako ti kažeš nego odati poćast toj nevinoj djeci kojim su dušmani uzeli živote a tek su postali da žive,to se nesmije nikad zaboraviti šta je sarajevo propatilo za one tri godine opsade nikad
ma zaboli nas racku za njom!!!!!!!
Nije mislila u negativnom smislu :). Rekla je sarajevo je u dolini, brda sa ljeve i desne strane, tako kada pogledas iz aviona \"sarajevo is a pussy\". To je rekla kao kompliment/salu, ovog ljeta se opet vraca u Sarajevo.
Gledao sam prenos na FTV 10 sec,bukvalno 10 sec i oplako!! Ko god je ovo planirao,radio,ucestvovao u svemu tome....Da\'Bog da shvatio sta je uradio i onda moro zivit s tim !!!!!!
Gledao sam prenos na FTV 10 sec,bukvalno 10 sec i oplako!! Ko god je ovo planirao,radio,ucestvovao u svemu tome....Da\'Bog da shvatio sta je uradio i onda moro zivit s tim !!!!!!
Prave komunisticke ideje. Robovanje spomenicima. Treba se sjetiti svih datuma tako sto ce se ljudi okupljati i pricati o tome, a ne stajati i buljiti u spomenik. E tugo moja... nikad mi necemo biti dio Evrope sa ovakvim nacinom razmisljanja. Dole spomenici... gore istinsko sjecanje, okupljanje i prenosenje na mlade generacije.
ak joj je kao pussy koji vrag trazi ovdje... u stalnom kontaktu sam sa turistima i sve i jedan je fasciniran Sarajevom....
Upravu je ona, Sarajevo nalikuje, ali je zaboravila kako je ona ta koja je ima :)
Bas sam danas govorio jednoj amerikanki koja je bila u SA za ovaj spomenik i kako narod ga ne voli zbog izgleda i onda je ona rekla \"so what? Sarajevo looks like a pussy anyways\" :)
Smoking on the water ilitiga pušenje na vodi
neki dan sam vidio dok su isprobavali valjda vodu, kako izgleda spomenik kad je ova unutrasnjost ispunjena vodom... moram priznat da i ne djeluje toliko lose koliko je bilo na pocetku, te ovako bez vode...
@uh:pa dole vise klocu???
Mali krastavac šipu velikom krastavcu.