Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ 04.01.2012. u 08:3 Šta ba tržni centar. Treba jedan sportski teren ili parkić.
Na konferenciji (protestima) povodom zatvaranja muzeja bilo je ne više od 1000 ljudi. U državi koja ima nekoliko miliona stanovnika. Znači nije bilo ni 1% građana. To je najbolji pokazatelj koliko ovoj državi treba(ju) muzej(i).
I nasi kvazi-umjetnici i kulturnjaci, zatvorili se u svoj jadni krug i nikuda ne izlaze, nesto nosom paraju oblake, ufurali se da su bogom dani. Niti znaju voditi racuna o tome sto im je povjereno, niti znaju pristupiti gradjanima i postavke uciniti primamljivima gradjanima, niti ista. Sve gledaju sprezirom, kad odes u muzej, i priupitas nesto, prvo okrenu ocima, pa ti onda odgovore, ako su dobre volje.
A zar treba biti otvoren,seljaci i onak ne idu u muzej!!!!!
Koliko je muzej važan za opstojnost identiteta Bošnjakistanskog vidi se i po broju komentara a najjači je ovaj iznad Mula Omar iz Maoče.
I treba ga zatvoriti da fuk.are primaju platu za nerad. koga to opće zanima muzej uvjek prazan. Puno važnija vjest dana da Turci dolaze na Kosovo preuzet Bondstil od Amera i tako smo bliži braći Muslimanima i Arapskom svijetu. Umjesto da se time bavi Muftija Cerić on muzej obilazi. Niđe pameti
Srušiti i izgraditi još jedan tržni centar ha ha ha ha ja države i vanago fuuuuuuuuuj
90% EXPONATA U ZEMALJSKOM MUZEJU PRIPADA SRPSKOJ KULTURNOJ BASTINI.SVE TE EKSPONATE TREBA PREMJESTITI U SRPSKI NACIONALNI MUZEJ U BANJALUCI JER IM JE TAMO MJESTO,A NE U TEHERSARAJU. TAKO CE SE SPASITI SRPSKO NACIONALNO KULTURNO BLAGO. BARBARI NE ZNAJU STA ZNACI KULTURA ,PA ZATO TE EKSPONATE POD HITNO TREBA ODUZETI OD NJIH DOK NISU KONACNO PROPALI.
Eeee ja kontam Nedzadov text,znaci druga je danas :)